Az ilyen ember mit akar?
Sziasztok.
Fent vagyok interpalson. Bejelöltem a korosztályt, hogy kikkel barátkoznék szívesen. 27 évesekkel. Erre ír egy 50 éves képnélküli akárki. Most nem értem, mi a fenét akar? Ennyire nehéz neki adatlapot olvasni, hogy nem vagyunk egy korosztály. Aztán meg, amikor normálisan leírom, hogy bocs, de nem, akkor elkezdi, hogy bitch és hasonlók...
Képnélküli valaki még, azt sem érdemli meg, hogy kiírtad a kérdést.
(foglalkoztat)
Azt sem, amit írtál:bocs,de nem.
Nem akarsz a tanítványa lenni? Tegyük fel szerelmes leszel egyszer, és amit az a róka tanít neked, hasznodra vállhat, abból a szempontból, megtartsd azt, akit szeretsz. Úgy értsd: Nagyobb eséllyel.
Most miért írtam ezt?
Nem értem, mit foglalkoztat egy arcnélküli senki, hogy mi volt az anyukájának a hívatása.
sz-rd már le.
tiltsd le
kapuzárási őánikos, kangörcsös nyomoronc.
Igen
Az ilyenek nagyon idegesitőek.
22 éves vagyok és én is közlöm,hogy csak korombeliekel ismerkedem.
Utána apukámal egy idős bácsik rám írnak és mikor közlöm vele apu is enyi idős megsértödik.
Volt olyan ,hogy közölte nem vagyok normális és kezeltesem magam mert 40 felett vanak csak pasik az alat nem azok.
Közöltem vele ,hogy szerintem ők bácsik és korom beliek érdeklnek.
Mondtam neki,hogy keresen kora belit közli velem ,hogy meg vagyok örülve neki nem kell szotyat nő.
Utána elmondtam a kora beli nőknek,hogy mi roluk a véleménye.
Egyáltalán,hogy mondhat valaki ilyet.
Igen idegesitő ez van ezt kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!