Miért nem jön össze semmi?
Tavaly volt egy lány, akivel tök jóban voltam meg minden, de neki természetesen a bunkó alkesz nála 4 évvel idősebb pali kell. Mostanában egy másik lánnyal kezdtem ismerkedni, egész jól ment ismét de mivel 280km-re lakik ezért aztmondta nem lenne jó. Miért nem jön össze soha? A karma szerint élek, mindig jó dolgokat csinálok, segítek ahol csak tudok mindenkinek de semmi. :/
Nyiss a világ felé, és a világ is nyit feléd. Ez az ideológiám, de valahogy a világ nem nyit felém ._.
A karma csak egy baromság.
Össze fognak jönni a dolgok, csak kitartóan kell próbálkozni, ennyi. Az a tavalyi csaj meg magát szivatta meg azzal hogy egy alkesszel jött össze.
Óvatosan az egyoldalú történetekkel azért, én úgy sejtem, hogy az az alkesz attól alkesz, hogy mondjuk hétvégente eljár a barátaival valamerre, akár havonta kétszer is. Csak ugye ha valaki más tologatja az asszonykát akkor azért hajlamosak vagyunk kissé túlozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!