Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem jön össze semmi?

Miért nem jön össze semmi?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy lány, akivel tök jóban voltam meg minden, de neki természetesen a bunkó alkesz nála 4 évvel idősebb pali kell. Mostanában egy másik lánnyal kezdtem ismerkedni, egész jól ment ismét de mivel 280km-re lakik ezért aztmondta nem lenne jó. Miért nem jön össze soha? A karma szerint élek, mindig jó dolgokat csinálok, segítek ahol csak tudok mindenkinek de semmi. :/

Nyiss a világ felé, és a világ is nyit feléd. Ez az ideológiám, de valahogy a világ nem nyit felém ._.

2016. okt. 10. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
" A jora varni kell!"
2016. okt. 10. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, hogy még nem jött el a Te időd.🙃
2016. okt. 10. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A karma csak egy baromság.

Össze fognak jönni a dolgok, csak kitartóan kell próbálkozni, ennyi. Az a tavalyi csaj meg magát szivatta meg azzal hogy egy alkesszel jött össze.

2016. okt. 10. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Óvatosan az egyoldalú történetekkel azért, én úgy sejtem, hogy az az alkesz attól alkesz, hogy mondjuk hétvégente eljár a barátaival valamerre, akár havonta kétszer is. Csak ugye ha valaki más tologatja az asszonykát akkor azért hajlamosak vagyunk kissé túlozni.

2016. okt. 10. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A karma egy hülyeség! :D Én pl senkit nem szoktam megbántani meg semmi mégis azt tapasztalom, hogy velem geccik az emberek! Persze ha úgy van én hagyom magam, de én a békességet szeretem. Hiába vagy jó, ha a világ gusztustalan!
2019. febr. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!