Mit tegyek, ha úgy érzem mostanában semmi nem jön össze?
Úgy néz ki a munkahelyemet elveszettem, a család szétesett, nincs senkim. 20 éves vagyok. Úgy érzem nincs miért élnem, nem látom semmi értelmét az életemnek, és kétségbe vagyok esve, nehogy olyat tegyek, amit később megbánnék.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Neki mi segített?
Privit nem kérek!!
Mindig van tovább! Higyj magadban, a céljaidban! Ne a dolgok negatív oldalát lásd meg mindenben! Ahelyett, hogy azon gondolkodsz, mi lesz ha... gondolj arra, ami most van. "Itt és most!" Tegyél a jobb életért! Nem igaz, hogy nem lehet! Igen is bármit megtehetsz magadért, a jobb közérzetedért! Én igazán csak akkor gondolkododtam el az életemen, amikor ott tartottam, hogy feladom, nincs kiút. Lecsúsztam akkorr is és azóta is párszor Legszívesebben aláugrottam volna egy vonatnak, levetettem volna magam a hídról vagy bármi. Meg akartam halni. És olyan komolyan gondoltam, mint még soha. Egy kihalt területen voltam, valahol a sínek között. Ültem az egyiken és gondolkodtam. Közben darabszámra szívtam a cigiket. Végül inkább felordítottam és miután kimásztam onnan szétvertem egy környező kukát. Aztán mély levegőt vettem, kisírtam magam és elindultam. Azóta nem is egyszer megtettem volna, amit akkor elterveztem. De valami visszatartott. Éspedig nem más volt az, mint a vágyálmom; láttam magamat, ahogyan elérem a célomat és boldog leszek. Azóta mindig ez a kép lebeg előttem. Így azt javaslom, nézz mindig előre! Senki sem mondta, hogy az ösvény, melyen jársz ki van taposva. Göröngyös és telis tele van akadályokkal. De azokat nem átlépni kell vagy beleroskadni a gondokba, hanem megoldani, áthidalni. Meríts erőt abból, amit/akit a legjobban szeretsz! Igyekezd megismerni önmagad és találd ki, hogy x év múlva hol szeretnél tartani. Majd tegyél meg érte mindent, amit csak lehet. Kitartást! Ne feledd, sose add fel, mert az nem megoldás! Csupán menekülés. És te nem elmenekúlni akarsz, hanem valamit elérni! Szóval hajrá! Cselekedj mielőbb! Nézz motivációs filmeket/videókat, sportolj! Építsd be az életedbe a sportot! Én ha tehetem, folytkn biciklivel járok suliba! Ha diák vagy, menj diákmunkázni! Ha már nem tanulsz, keress olyan állást, ami számodra a legmegfelelőbb! Foglald le magad és ismerkedj! Ez a legjobb módja annak, hogy több legyen az életerőd! Hidd el, hogy képes vagy a változtatásra!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!