Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell innom, betépnem...

Kalapács5 kérdése:

Miért kell innom, betépnem hogy beszélgetni tudjak?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy beilleszkedési problémámim vannak, mikor középsuliba kerültem idegenek közé nem beszéltem senkivel, full magányos voltam, ezért is kellett sulit váltanom.. Van egy szűk baráti társaságom akikkel tudok és ennyi.. Se a szüleimmel, se s rokonokkal szinte senkivel. De ha iszok vagy szívok akkor utána jó kedvem van, és akkor mindenkivel eldumálok, mindenről.. Valaki tudna segíteni nekem?:( 15/f

2016. okt. 10. 03:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9es gondolj arra ha ezt látná a hölgy mennyire elkeseredne.

Mindenki akit szeret s pl tudja hogy eltávozik ezt mondják általában "élj teljes életet"

Inkább sírjon az ember, minthogy szeretett elhunyt hozzátartozó "előtt szégyenkezzen".

Sok sikert a mielőbbi javuláshoz, kitartás!

2016. okt. 11. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:

"De egy értelmes ember nem nyúl droghoz! "

1: most lehülyéztél mindenkit, aki valaha is droghoz nyúlt.

2: Az elkeseredett ember nyúl a droghoz és az, aki ki akarja próbálni.

"Akkor se nyúltam anyagokhoz... huszonéves fejjel! "

Te sokkal jobb ember vagy - értjük.

De alternatívát te sem tudsz nyújtani, csak szánalmadat jöttél ide kifejezni és megmutatni, hogy neked más nyomorúsága örömet okoz, mert megmutatja, hogy te milyen jó ember vagy ettől?

Komolyan ez volt az összes mondanivalód?

2016. okt. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!