Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok az emberekkel...

Miért nem tudok az emberekkel beszélgetni?

Figyelt kérdés
Miért kell nekem olyan nagy eröfeszítést tennem ha emberekkel kell beszéljek? AZ az érzésem, hogy nem érdeklik az embereket amit én mondok..hogy mindenki csak udvariásságbol beszél velem ha beszél..akkor sokszor kisebbségi komplexusom van..miért? pedig szeretek beszélgetni..szeretem az embereket..de nem megy..feszélyezve érzem magam..unalmas vagyok talán..nem tudom..mi tévö legyek?
2016. szept. 18. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért lehet ilyen érzésed, mert talán a testbeszédükből/nonverbális kommunikációjukból ezt olvasod le/esetleg a beszédükből ítéled ezt. Több infó kéne igazából. De lehet csak nem a megfelelő emberekkel veszed körül magad.
2016. szept. 18. 15:30
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Az érdekel, amit ők mondanak? Vagy csak rájuk zudítod, amit akarsz mondani, és nekik csak hallgatni kell?
2016. szept. 18. 15:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem éppen az, hogy nagyon keveset szoktam és nagyon halkan..söt van mikor egyáltalán nem beszélek..és ha többen vannak sokszor nem is merek megszolalni..elnyomásban érzem magam
2016. szept. 18. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy, és hogy fiú, vagy lány, de ha ez történik veled, akkor nem biztos az sem, hogy a megfelelő emberekkel próbálsz beszélni. "Növessz" olyan baráti kört, ahol te is elfogadod a másikat és téged is elfogadnak.
2016. szept. 18. 15:46
 5/10 A kérdező kommentje:
17 éves lány vagyok..de miért van az, hogy bizonytalan es feszült leszek emberek közt föleg ha beszélnem kell..már szinte pánikba tör át..
2016. szept. 18. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kell izgulni, én is ilyen voltam 17 évesen. Most 22 éves vagyok, sokat küzdöttem vele, hogy meg tudjak szólalni társaságban, mostanra nem okoz gondot egy mezei beszélgetés.

Biztos van valami, ami téged is érdekel, amiről tudsz és szeretsz is beszélni, azzal kezdve fejlesztheted magadat, hogy ez működjön.

2016. szept. 18. 15:51
 7/10 A kérdező kommentje:
De létezik, hogy vlmi baj van velem? miért nem megy gördülkenyebben az emberekkel való beszélgetés?
2016. szept. 18. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet te is introvertált vagy, mint én. Ez nem betegség, csak adottság. Ha szeretnél, beszélgethetünk privátban is. Ha már problémának érzed ezt a dolgot, biztosan tudsz pozitív hatást is elérni idővel.
2016. szept. 18. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szociális fóbia?
2016. szept. 18. 16:35
 10/10 anonim válasza:
Én is pont ezt érzem :(
2016. szept. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!