Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok az emberekkel...

Miért nem tudok az emberekkel beszélgetni?

Figyelt kérdés
Sok barátom van, velük nyilván nagyon jól elvagyok, de ha olyan helyzetbe kerülök, hogy valakivel kettesben kell lennem, akkor egyszerűen rágörcsölök, úgy úr isten mi lesz. Ha tudom, hogy majd valakivel kettesben leszek pl holnap, akkor előző nap ki szoktam találni néhány dolgot, hogy mit fogok mondani, meg ilyenek. Miért van ez? Szinte már félek valakivel kettesben maradni

2016. júl. 9. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Lehet ezt tanulni, fejlődni benne. Nézzél sok olyan helyzetet, (filmet) ahol ilyen beszélgetések vannak, jegyzeteld ki amit jónak találsz, magold be, és azokat kombináld.
2016. júl. 9. 23:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok(csak sok barátom nincs :D),de szerintem nehogy bemagolj ilyen szövegeket,ha olyanra terelik a témát,amire nem "tanultál"be semmit,max még jobban aggódsz hogy mit mondj és erőltetettnek is tűnhet,plusz úgy nem adod önmagad.

Nem tudom miért van ez velünk,igazából én nem is foglalkozom vele,nem görcsölök rajta,csak alakul ahogy alakul,van aki mellett dől belőlem a szöveg,mert jól érzem magam vele,egy hullámhosszon vagyunk,van akivel 2 mondatot ha tudok max beszélni,ez van...

2016. júl. 9. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze nézhetsz ilyeneket,filmeket,videókat stb,hogy mások hogyan,miről beszélnek,viszonyításként,de ne magold be szerintem.
2016. júl. 10. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:

A kulcs nem azon van hogy mit mondj egy idegennek... hanem érdeklődést tanúsítasz felé ő majd beszél magától, ezáltal szimpivé válsz, sőt még tán vissza is kérdez.

Hogy mit kérdezz? Alap dolgokat ami tényleg érdekel. Persze ne indiszkrét dolgokat. A többi meg majd megy magától meglátod.

2016. júl. 10. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy nem csak idegenekkel nem tudok beszélgetni... Elég, ha egy osztálytárssal (akivel semmi bajunk nincs egymással, csak nem igazán vagyunk egy társaság) kettesbe kerülök. Akkor sem tudol egyszerűen mit mondani
2016. júl. 12. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!