Miért nem tudok az emberekkel beszélgetni?
Én is ilyen vagyok(csak sok barátom nincs :D),de szerintem nehogy bemagolj ilyen szövegeket,ha olyanra terelik a témát,amire nem "tanultál"be semmit,max még jobban aggódsz hogy mit mondj és erőltetettnek is tűnhet,plusz úgy nem adod önmagad.
Nem tudom miért van ez velünk,igazából én nem is foglalkozom vele,nem görcsölök rajta,csak alakul ahogy alakul,van aki mellett dől belőlem a szöveg,mert jól érzem magam vele,egy hullámhosszon vagyunk,van akivel 2 mondatot ha tudok max beszélni,ez van...
A kulcs nem azon van hogy mit mondj egy idegennek... hanem érdeklődést tanúsítasz felé ő majd beszél magától, ezáltal szimpivé válsz, sőt még tán vissza is kérdez.
Hogy mit kérdezz? Alap dolgokat ami tényleg érdekel. Persze ne indiszkrét dolgokat. A többi meg majd megy magától meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!