A fiúk miért bunkók a duci lányokkal?
Figyelt kérdés
Igen az vagyok sajnos, de nem olyan visszataszítóan kövér hanem duci. A fiúk a környezetemben az összes csajjal tök kedvesek és udvariasak velem meg bunkó parasztok. Mintha nem is lány lennék. Nem festem magam, de szerintem ehhez nincs köze mert a többiek se nagyon. Szándékosan nekem jönnek, a többi csajt beengedik amikor meg én jönnék elém vágnak. Múltkor dobálták egymást a fiúk és engem is dobáltak, sőt tele volt a hajam mire észrevettem és elkezdtem veszekedni hogy álljanak le erre elkezdi valamelyik takarodj már.. senki más lánynak nem mondanának ilyet, látom hogy beszélnek velük. Nem rasszizmus mert én is magyar vagyok meg ők is. Komolyan annyira rosszul esik, néha már sírnom kell. Mit csináljak? Miért ilyenek? Max. 1-2 olyan van aki nem tartozik közéjük. Valaki magyarázza el hogy mi az oka ennek meg hogy mit tudok kezdeni vele. Gimi 10. osztály.. 16/L2016. okt. 9. 12:03
21/25 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. okt. 9. 17:21
22/25 anonim válasza:
Milyen hasznos dolog a picsogás, főleg, ha #9-ben úgy hozza a sors, hogy magunknak írogatunk :D
23/25 A kérdező kommentje:
xDDD csak törölték a kommentjét (nyilván nem a semmiért) de tényleg viccesen jött ki :DDD
2016. okt. 9. 20:11
24/25 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam általános iskolában. Volt egy nagyon kedves duci lány, akit krétával dobált a többi fiú, nagyon sajnálom, hogy nem áltam ki érte, sajnos gyáva voltam és nem mentem szembe a falkával. Ma másképp cselekednék.
25/25 anonim válasza:
Mert nem tudják, hogy az első osztály mindig párnás.
Hiányzik a nevelésből a kapcsolatépítés tanítása. A tanár úr ebben igen nagy volt - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!