A fiúk miért bunkók a duci lányokkal?
#1: Nem emlékszem, hogy valaha is érdekelt volna mások véleménye. Ha nekem ez jön be, akkor ez jön be, nincs benne semmi gáz.
Egyébként középiskolában nálunk ez már nem volt divat, hogy másokat szekáltunk a külseje miatt. :)
Mert parasztok, általában minden osztályban van 1-2 olyan ember, akit mindenki cseszeget. Ez valahogy összefogja az osztályt, mert egy nagy létszámú közösségben sok különböző egyéniség van és ha máshogy nem, úgy próbálják ezt a sok különböző embert egy közösségben tartani, hogy keresnek pár gyengébb láncszemet és igy legalább annyi közös lesz bennük, hogy ezeket az embereket mindannyian utálják.
Gondolom ha veled is igy bánnak, nem lehetsz olyan hangos, mindenkivel jópofizós lány. Az introvertáltabb embereket könnyebb igy kitaszitani az osztályból, mert nehezebben nyilnak meg és sehová sem tartoznak igazán az elején. Ha ilyen személyiséged van, akárhogy nézhetnél ki, még ha topmodell külsőd lenne, akkor is találnának valamit, ami miatt beszólhatnának.
Szerintem az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, engedd el a füled mellett, amiket mondanak, vagy menj át másik osztályba, esetleg más iskolába. Persze lehet, hogy ott is szivatnának. Valahogy bird ki ezt a 2-3 évet.
Egyébként sajnálom, hogy gimiben is ilyen emberek vannak, én szakközépsuliba járok és nálunk is megy ez a kiközösitgetés, csúfolódás, pedig végzősök vagyunk. Azt hittem, egy gimnáziumba normálisabb emberek járnak, mint ide, de úgy látszik, tévedtem.
Mindegy hová járnak, 16 évesen még éretlenek. Én biztosan melléd ülnék :)
És arra azért ne tedd rá a nyakad, hogy az első válaszoló egyedül van a világon:
A felnőtt életet, a párkeresést ne is hozzuk egy lapra a gimnáziummal, mert abszolút nem egy téma.
Tisztán emlékszem a gimis osztályomra, elég sok lány volt, többségük vékony, bár azért tizedikben már megjelentek a domborulatok. :D De alapvetően kifejezetten vékonyak voltak, de volt 1 lány, aki nem kövér, de nagydarab volt, óriási mellekkel, amik szerencsétlenségére már akkor nagyon lógtak. Na, neki végzős évére az iskolán kívül már 2 fiúja is volt, de az osztályban rendszeresen gúny és nevetés tárgya volt. Igaz, neki a viselkedése is furcsa volt, de ez önmagában nem lett volna indok a szekálásra.
Volt még egy lány, ő talán pont tizedikben kezdett el kigömbölyödni, őt valahogy megint csak folyamatosan megtalálták és megjegyzést tettek a súlyára.
És volt még egy, aki néha vékonyabb, néha ducibb volt, szinte minden évben más. De rengeteg sportot kipróbált, ami mindig meglátszott rajta, de ha abbahagyta, az még jobban. Ő utolsó évre "hagyta el" úgymond magát legjobban. És igen, őt is folyamatosan szekálta mindenki, soha nem tettek a külsejére megjegyzést, de bunkók voltak vele.
Én a magam részéről mindegyikükkel jóban voltam, és néha nekem esett rosszul, ahogy velük bántak. Nem mintha engem nagyon megbecsültek volna az osztályban, de én igyekeztem magam az összes susmorgásból és sunyulásból kivonni, mondhatni semleges maradtam.
Na de nálunk azért, és szerintem máshol is, a kritizálás meg a beszólogatás az mindenki felé megvolt, a csinosabbak felé is. Max. halkabban, mert ők csapatban jártak. :D
Egy duci kislány az egy duci kislány, ez van, minden osztályban van egy, vagy éppen kettő "akövércsaj" vagy "adagadtsrác". De csesztetik azt is, aki beteg, azt is, aki szemüveges, azt is, aki pattanásos, tök mindegy. a suli ilyen.
Egy felnőtt nő, ami belőled kérdező kb. 4 év múlva lesz, már tud úgy öltözködni, tud olyan stílusos lenni, és lehet olyan kisugárzása, hogy a plusz kilóival simán elcsábít akárkit. Főleg szexuális kisugárzásról van szó, a legtöbb férfi már ösztönből vonzódik a teltebb nőkhöz.
Ez 100%-ig így van, de a gimiben még nem. Akármennyire is tetszetős tud lenni 25 évesen, attól még egy nőnek, ha duci, az hátrány. Ugyebár kiközösítenek az iskolában, megbámulnak a buszon, az utcán, sokkal nehezebben találsz magadra ruhát, sok boltban az az XL, ami máshol az S. Persze ezeket meg lehet szokni.
Ráadásul, ha elmész egy állásinterjúra, van szakmád, nyelvtudásod, egyéb képességeid, tökéletes lennél, de van egy másik jelentkező, akiről még csak annyit tudnak, hogy vékonyabb, akkor őt fogják felvenni.
Valaki mindig, mindenhol lesz, aki beszól, aki bunkó veled, aki szemétkedik, mert a kövéreket, ducikat rengetegen lenézik. Nagyon durván lenézik.
Fájdalmasan sok ember szeret 0-24-ben másokkal, mások külsejével foglalkozni, kritizálni, beszólogatni, csak hogy saját magát jobban, jobbnak érezze. Ennyi az oka, semmi több. A gyerekek meg hülyék is. Érzelmileg és értelmileg is fejletlenek még.
Mit csinálj? Ignoráld őket. Ne foglalkozz velük. Ha veszekszel, azzal csak hergeled őket. Ha tojsz rájuk, és nem reagálsz soha semmit, akkor békén fognak hagyni, mert megunják, hogy téged nem érdekel. Csak maradj mindig higgadt, hűvös és visszafogott. Nem kell velük vitázni, de jópofizni sem. Gondolom azért barátnőid vannak az osztályban, velük foglalkozz csak, a többiek meg mintha ott sem lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!