Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A fiúk miért bunkók a duci...

A fiúk miért bunkók a duci lányokkal?

Figyelt kérdés
Igen az vagyok sajnos, de nem olyan visszataszítóan kövér hanem duci. A fiúk a környezetemben az összes csajjal tök kedvesek és udvariasak velem meg bunkó parasztok. Mintha nem is lány lennék. Nem festem magam, de szerintem ehhez nincs köze mert a többiek se nagyon. Szándékosan nekem jönnek, a többi csajt beengedik amikor meg én jönnék elém vágnak. Múltkor dobálták egymást a fiúk és engem is dobáltak, sőt tele volt a hajam mire észrevettem és elkezdtem veszekedni hogy álljanak le erre elkezdi valamelyik takarodj már.. senki más lánynak nem mondanának ilyet, látom hogy beszélnek velük. Nem rasszizmus mert én is magyar vagyok meg ők is. Komolyan annyira rosszul esik, néha már sírnom kell. Mit csináljak? Miért ilyenek? Max. 1-2 olyan van aki nem tartozik közéjük. Valaki magyarázza el hogy mi az oka ennek meg hogy mit tudok kezdeni vele. Gimi 10. osztály.. 16/L

2016. okt. 9. 12:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

duci lányok miért piszkálják a vékony lányokat.

Képzeld kérdezö én világ életemben tartottam duci/kövér lányoktol mert köcsögök voltak velem.

Ok nélkül.

Jah, szoval megértem, hogy ez rossz, ez van

17L

2016. okt. 9. 13:37
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem értem miért köcsögök veled a duci lányok. Én mindig is irigyeltem hogy milyen jó nekik nemhogy én piszkálom őket. Szerintem azok csak féltékenyek voltak rád.
2016. okt. 9. 13:40
 13/25 anonim ***** válasza:

tudod az irigységet lehet nem tudák máshogy levezetni...

Ahogy a fiuk azt hogy kanosak pl a melleid láttán?!:D

2016. okt. 9. 13:42
 14/25 anonim ***** válasza:
11%

#11 - ellentétben veled, én nem ismerem a kisebbségi komplexus fogalmát :)

Mint azt már nyilván tudod, nekem huszadrangú kérdés, hogy ki milyennek lát és hogy ezzel szemben milyen vagyok. De most nem küldök fényképet :D

2016. okt. 9. 13:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

gimibe? egyetemre is beesnek parasztok, csak valóban oda már csak ennél magasabb szintű parasztok igy ott ilyen jellegű probléma ritka.

ellenben van mikor azért bunkó mert ő is a ducikat kedveli, de saját magának se meri beismerni

2016. okt. 9. 13:56
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
Általánosítás.
2016. okt. 9. 14:22
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként első vagyok (akinek törölték a válaszát) ,csak szarkazmusból írtam.
2016. okt. 9. 15:12
 18/25 anonim ***** válasza:
5%

evolúciós szempontból a kövér test beteg,egyébként mára már hivatalosan is betegség státuszban van az elhízás.

egy látványosan beteg pedig mindig ki fog lógni a csoportból,főleg egy fiatal egészséges testű közösségből.

ami a szomorú itt,hogy ennyi idősen ez inkább a szüleid hibája a rossz példamutatás a nem tudatos táplálkozás eredménye.

de persze ez sem menti fel az elhízott embert az alól,hogy a szénhidrát és cukor dús táplálkozás egy választott életforma,aminek látványos a következménye.

szerintem ha szeretnél egészségesebb,szebb,elfogadottabb lenni,akkor nem siránkozni kellene,hanem megtanulni egészségesebben táplálkoznod.

ha a kérdésben leírt dolgok sem elég motiválóak a változáshoz,akkor nem tudom mi lehetne az.

2016. okt. 9. 15:35
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
azért tegyünk különbséget elhízott és duci között mert nem mindig ugyanaz.
2016. okt. 9. 16:06
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ó a gimis fiúk...:D emlékszem ám rájuk nekem a magasságommal volt mindig bajom (153 cm körül vagyok már kb 13 éves korom óta de nem voltam kövér- kb 50-51 kilót nyomtam..most híztam 3 kilót a nyáron..:D) és nekem meg mindig az volt a bajom, hogy észre sem vettek a fiúk. Volt olyan 'suli-buli' ahol minden lányt felkértek táncolni, kivétel engem..sírva mentem haza.

Na most 23 vagyok és elkezdtek udvarolni (bár hadd ne mondjam egynémelyik milyen szavakkal...)

Sok srácnak nagyon bejönnek a húsos csajszik (de am az ápolt lányok alapból vonzóak! :) engem is azután fedeztek fel, hogy a recepcióban fésült hajjal,szépen felöltözve és enyhe sminkben mosolygós vagyok :))

Ne keseredj el, és ne vedd magadra ezeket a bunkó beszólásokat, ez csak őket minősíti! Bár előrodul, hogy még a felnőttek között mázli ha ráakadsz 1-1 úriemberre :D én nemtom ma már ez nem divat?!...

2016. okt. 9. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!