A fiúk miért bunkók a duci lányokkal?
duci lányok miért piszkálják a vékony lányokat.
Képzeld kérdezö én világ életemben tartottam duci/kövér lányoktol mert köcsögök voltak velem.
Ok nélkül.
Jah, szoval megértem, hogy ez rossz, ez van
17L
tudod az irigységet lehet nem tudák máshogy levezetni...
Ahogy a fiuk azt hogy kanosak pl a melleid láttán?!:D
#11 - ellentétben veled, én nem ismerem a kisebbségi komplexus fogalmát :)
Mint azt már nyilván tudod, nekem huszadrangú kérdés, hogy ki milyennek lát és hogy ezzel szemben milyen vagyok. De most nem küldök fényképet :D
gimibe? egyetemre is beesnek parasztok, csak valóban oda már csak ennél magasabb szintű parasztok igy ott ilyen jellegű probléma ritka.
ellenben van mikor azért bunkó mert ő is a ducikat kedveli, de saját magának se meri beismerni
evolúciós szempontból a kövér test beteg,egyébként mára már hivatalosan is betegség státuszban van az elhízás.
egy látványosan beteg pedig mindig ki fog lógni a csoportból,főleg egy fiatal egészséges testű közösségből.
ami a szomorú itt,hogy ennyi idősen ez inkább a szüleid hibája a rossz példamutatás a nem tudatos táplálkozás eredménye.
de persze ez sem menti fel az elhízott embert az alól,hogy a szénhidrát és cukor dús táplálkozás egy választott életforma,aminek látványos a következménye.
szerintem ha szeretnél egészségesebb,szebb,elfogadottabb lenni,akkor nem siránkozni kellene,hanem megtanulni egészségesebben táplálkoznod.
ha a kérdésben leírt dolgok sem elég motiválóak a változáshoz,akkor nem tudom mi lehetne az.
Ó a gimis fiúk...:D emlékszem ám rájuk nekem a magasságommal volt mindig bajom (153 cm körül vagyok már kb 13 éves korom óta de nem voltam kövér- kb 50-51 kilót nyomtam..most híztam 3 kilót a nyáron..:D) és nekem meg mindig az volt a bajom, hogy észre sem vettek a fiúk. Volt olyan 'suli-buli' ahol minden lányt felkértek táncolni, kivétel engem..sírva mentem haza.
Na most 23 vagyok és elkezdtek udvarolni (bár hadd ne mondjam egynémelyik milyen szavakkal...)
Sok srácnak nagyon bejönnek a húsos csajszik (de am az ápolt lányok alapból vonzóak! :) engem is azután fedeztek fel, hogy a recepcióban fésült hajjal,szépen felöltözve és enyhe sminkben mosolygós vagyok :))
Ne keseredj el, és ne vedd magadra ezeket a bunkó beszólásokat, ez csak őket minősíti! Bár előrodul, hogy még a felnőttek között mázli ha ráakadsz 1-1 úriemberre :D én nemtom ma már ez nem divat?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!