A társasági életem nulla. Mit tegyek?
Sose voltam nagy társasági ember, mindig csak 1-2 barátom volt. Elsős koromtól kezdve végzős koromig volt egy barátnőm akivel egy osztályba jártunk, de ő most elment más iskolába és nincs rám ideje vagy nem tudom, de nem találkoztunk már több mint 1 hónapja. Még általánosban volt rajta kívül 1-2 barátnőm de az egyik még akkor elköltözött, a másikkal nyolcadik után megszakadt a kapcsolat. Volt még egy olyan internetes barátnőm akivel évekig beszélgettünk de már vele se mert egy idő után nagyon bunkó lett (magánéleti problémák és már egyoldalúak voltak a beszélgetések, így abbamaradt). Nekem közben lett párom, aki szintén ugyanolyan szerencsétlen barát téren mint én, bár ő más korosztály.
Hiába nem jártam sose bulizni meg semmi de egyre jobban úgy érzem, hogy már unom. Nagyon egyhangú az életem. Hiába van családom meg párom de néha jó lenne valaki mással elütni az időt és kibeszélni a dolgokat. Internetes barátokat se találok mert nem tudom honnan lehetne.. :D A környéken nincsenek szórakozóhelyek meg amúgy se szeretem őket. Hobbim sincs. Unatkozom. Mit csináljak?
Legyél nyitottabb, menj el egyedül ,igyál egy sört.
...vagy wowozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!