Mi fog történni?
szeptember 11-én már ennyi mindent megállapítottál %-ban? Statisztikusok lesztek?
" én nagyon jó emberismerö vagyok" - nagyon nem vagy az, mert beskatulyáztál mindenkit, ahelyett, hogy szép lassan figyelmesen megismernéd őket. Természetesen a kérdésedre és hogy mi lesz, ha a társaság összecsiszolódik, arra nem lehet válaszolni.
Tanulj (alapvetően azért vagytok ott, ne feledd soha) és figyelj, barátkozz, akivel jó megérted magad.
ahogy a világ "kifelé" végtelen, az ember lelke, belső világa meg "befelé" végtelen - hogy mondhatsz olyat, hogy %-ban megismerted őket? A megismerés egy folyamat, az ön-, ember-, világmegismerés egy életen át tart. Aki leáll: az egy torz képet merevít ki. Hasonló, mintha most készítenék 5 helyszínről 5 képet és kijelenteném, hogy 100%-ban ilyen a világ, a képek közt százalékos elosztást készítenék
Mivel mi egyáltalán nem ismerünk téged és a többieket- a kérdésre nem lehet válaszolni. Neked is csak hosszú évek alatt lehet megfigyelni. remélem, jól alakul majd, lesznek csalódások pozitív - akikről most úgy gonodoldo, nincs "mélysége" de lasan rájösz, hogy a humorizálás és jópofáskodás mögött egy érzékeny lélek bújik meg. és lesz negatív is., akik most simpatikusak voltak, de később sok gyarlóságot fedezel fel benne. Talán ennyit mondhatok. Még még: Tanulj szorgalmasan, jegyzetelj, mert a saját jegyzet nagyon megkönnyíti a vizsgaidőszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!