Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi fog történni?

Mi fog történni?

Figyelt kérdés
Egyetemen vagyunk 70-en és senki nem ismeri a másikat. Viszont én nagyon jó emberismerö vagyok legalábbis annyira igen, hogy megtudjam állapítani, hogy kik szerény emberek és kik meg nem. A mi esetünkben a társaság 70%-a gőgös, vicces, felszínes típus én nem ezek közé tartozom. 20%-unk szerényebb típus és kicsit érzelmesebb. 10%ról meg még nem tudom hova tartozik ilyen szempontból. Gondolkoztam, hogy egy ilyen felállásba ki fog változni milyen irányba, illetve milyen társaság lesz ez ha össze csiszolódik.

2016. szept. 11. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

szeptember 11-én már ennyi mindent megállapítottál %-ban? Statisztikusok lesztek?

" én nagyon jó emberismerö vagyok" - nagyon nem vagy az, mert beskatulyáztál mindenkit, ahelyett, hogy szép lassan figyelmesen megismernéd őket. Természetesen a kérdésedre és hogy mi lesz, ha a társaság összecsiszolódik, arra nem lehet válaszolni.

Tanulj (alapvetően azért vagytok ott, ne feledd soha) és figyelj, barátkozz, akivel jó megérted magad.

2016. szept. 11. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Már egy pár napot együtt voltunk, tehát nem teljesen ismeretlenek vagyunk bocs.
2016. szept. 11. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:

ahogy a világ "kifelé" végtelen, az ember lelke, belső világa meg "befelé" végtelen - hogy mondhatsz olyat, hogy %-ban megismerted őket? A megismerés egy folyamat, az ön-, ember-, világmegismerés egy életen át tart. Aki leáll: az egy torz képet merevít ki. Hasonló, mintha most készítenék 5 helyszínről 5 képet és kijelenteném, hogy 100%-ban ilyen a világ, a képek közt százalékos elosztást készítenék

Mivel mi egyáltalán nem ismerünk téged és a többieket- a kérdésre nem lehet válaszolni. Neked is csak hosszú évek alatt lehet megfigyelni. remélem, jól alakul majd, lesznek csalódások pozitív - akikről most úgy gonodoldo, nincs "mélysége" de lasan rájösz, hogy a humorizálás és jópofáskodás mögött egy érzékeny lélek bújik meg. és lesz negatív is., akik most simpatikusak voltak, de később sok gyarlóságot fedezel fel benne. Talán ennyit mondhatok. Még még: Tanulj szorgalmasan, jegyzetelj, mert a saját jegyzet nagyon megkönnyíti a vizsgaidőszakot.

2016. szept. 11. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:
* úgy gondolod, nincs "mélysége" de lassan rájössz,
2016. szept. 11. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok lúd disznót győz, légy te is fellengzős különben kilógsz a sorból és bár neked lesz igazad de ku Rvára egyedül fogod magad érezni a 3 év végére.
2016. okt. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!