Gohst1234t kérdése:
Osztálytársam lopott a tanártól 500-ftot, de nem tudta, hogy az övé. Mi fog történni szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Osztálytársam az iskolából elvett 500-ft ot, mert kivolt rakva egy padra, és nem tudta, hogy a tanáré, én persze tudtam poénkodtam, ő meg nem és elvette. Aztán elment a büfébe elköltötte a pénzt vett kettő pogácsát az egyiket nekem adta és megettük, úgy érzem ugyanúgy bűnos vagyok ebben, nem derült ki de félek, hogy ki fogja deríteni. Mit gondoltok mi történne?2016. febr. 16. 22:08
1/10 anonim válasza:
Mentek mind ketten a kiskorúak börtönébe, az fog történni !
3/10 anonim válasza:
500 Ftot ketten dobjatok össze , a tanár nevére és az iskolátokra címezve adjátok fel postán ajánlottan . Írólapba félbehajtva . A címzést nagybetűkkel írjátok és ellentétesen az író kezetekkel . Senkinek se mondjátok el soha , zsarolni a másikat patkányság .
4/10 anonim válasza:
"kivolt rakva egy padra, és nem tudta, hogy a tanáré" mert, ha másé, akkor el lehet lopni? WTF???
5/10 anonim válasza:
Szerintem simán kérjetek bocsánatot, és vigyetek neki egy másik ötszázast, tuti nem fog keresztre feszíteni:)
6/10 anonim válasza:
odaálltok a tanár elé mind a ketten, és elmondjátok, hogy elvettétek és bocsánatot kértek, természetesen a pénzt visszaadjátok.
Ha ők jönnek rá, akkor igazgatói alap, de lehet hogy a lopás miatt a szülőket is behívják egy kis elbeszélgetésre.
7/10 anonim válasza:
Az biztos, hogy én ilyenért olyan pálcás verést kapnék otthon hogy üvöltenék a fájdalomtól.
16 F
8/10 anonim válasza:
a tanár is gyökér ha mindenhol ott hagyja a pénzét..
9/10 anonim válasza:
Adja vissza, hogy tévedésből eltette, azt hitte, csak viccelsz, hogy a tanáré és pedig gazdátlan. Amúgy a tnaárnak is sok esze van, hogy széthagyja a pénzét.
10/10 A kérdező kommentje:
Már visszaadtuk, semmi nem történt. Köszi a normális válaszadóknak!
2016. febr. 20. 04:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!