Akárhová kerülök, mindenhol megutálnak és bántanak. Miért?
Figyelt kérdés
Az óvoda, az általános és a gimnázium katasztrófa volt. 15 éven át szekáltak szinte állandó jelleggel, pedig sosem volt nagy a szám, nem mondtam semmi sértőt. Igazából a mai napig nem jöttem rá, hogy mi az oka annak, hogy piszkáltak. Most kezdtem el egy képzést, de már klikkesedés van az osztályon belül. Bántás még nem ért, de előre rettegek attól, hogy fog. Mit tegyek ennek kiküszöbölése érdekében? Nagyon elegem van már, lelkileg és mentálisan egy roncs vagyok, nem bírom már sokáig. Létezik az, hogy valakinek ,,rúgjatok belém" kisugárzása van?
20/F
2016. szept. 7. 07:46
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 7. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!