Rá kellene írni egy lányra, akit korábbról ismertem (? )
Sok ilyen kérdés volt, de itt a lányt korábban ismertem, azonban azóta néha láttam csak, nem beszéltünk. (évek) A kérdés a klasszikus: Mivel kezdjek? Mert a 'Szia! Mizujs?' csak úgy a semmiből kész letámadás.
Olyan válaszokat nem kérnék, hogy ne a facebookon éld az életed, (mert nem igaz) meg 'élőben kell először'.

A szia mizujs-ra elég nehéz válaszolni. Vagy kb. hasonló válaszra számíthatsz, hello, semmi különös.
Szóval valami értelmeset írjál, írd le azt, ami valóban érdekel.
Szia, már régen találkoztunk, gondoltam, megkérdezem, hogy mi van veled. szoktál még .... ?(amit korábban együtt csináltatok) vagy szoktál még járni a ...? (ahova korábban együtt jártatok) érdekel még a ...?
De ehhez ugye ismerni kell.

"Szia! Emlékszel még rám?" (Ez az én speciális kérdésem szokott lenni, ha kicsit a begyemben van az illető, mert évekig rám se hederített....
Aztán jöhet, hogy "Rég hallottam felőled, kíváncsi lennék, mi minden történt veled, mióta nem hallottam felőled."
Ha évekig nem láttad, biztos történt változás munkába, suliba, családba, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!