Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rá kellene írni egy lányra,...

Rá kellene írni egy lányra, akit korábbról ismertem (? )

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdés volt, de itt a lányt korábban ismertem, azonban azóta néha láttam csak, nem beszéltünk. (évek) A kérdés a klasszikus: Mivel kezdjek? Mert a 'Szia! Mizujs?' csak úgy a semmiből kész letámadás.

Olyan válaszokat nem kérnék, hogy ne a facebookon éld az életed, (mert nem igaz) meg 'élőben kell először'.

2016. szept. 6. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ. Milyen viszonyban voltatok? Mi az oka az ilyen hosszú idejű szétválásnak? Persze veszíteni nemigen tudsz már vele szóval ettől függetlenül azt mondom, hogy ha úgy érzed fontos volt számodra akkor megér egy próbát. Esetleg kezdhetnéd azzal, hogy eszedbe jutott és kíváncsi vagy azóta milyen irányt vett az élete. Ha benne is felötlik bármi érdeklődés irántad úgyis be fog indulni a beszélgetés.
2016. szept. 6. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:

A szia mizujs-ra elég nehéz válaszolni. Vagy kb. hasonló válaszra számíthatsz, hello, semmi különös.

Szóval valami értelmeset írjál, írd le azt, ami valóban érdekel.

Szia, már régen találkoztunk, gondoltam, megkérdezem, hogy mi van veled. szoktál még .... ?(amit korábban együtt csináltatok) vagy szoktál még járni a ...? (ahova korábban együtt jártatok) érdekel még a ...?

De ehhez ugye ismerni kell.

2016. szept. 6. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! De régen láttalak! Ezer éve! Hú, de nagyot nőttél! Mi van veled?
2016. szept. 6. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

"Szia! Emlékszel még rám?" (Ez az én speciális kérdésem szokott lenni, ha kicsit a begyemben van az illető, mert évekig rám se hederített....

Aztán jöhet, hogy "Rég hallottam felőled, kíváncsi lennék, mi minden történt veled, mióta nem hallottam felőled."

Ha évekig nem láttad, biztos történt változás munkába, suliba, családba, stb...

2016. szept. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!