Az osztállyal lenne baj?
Most kezdem a 8.-ot és nagyon félek. Van két barátnőm akikkel az utóbbi időben sikerült javítani a kapcsolatot, mert eddig folyton veszekedtünk, de akkor is, most is én vagyok a hibás. Az osztályban van egy lány akivel szívesen barátkoznék, de ő valamiért nem bír engem annyira. Régebben viszont jóban voltunk.
A legjobb barátnőmet viszont mindenki szereti. Nem értem, hogy szerethetik ennyien? Jó lenne, ha olyan lennék mint ő. Nem akarom majmolni vagy ilyesmi, csak szeretném, ha annyi ember bírna mint őt.
Az is az "álmom" , hogy bekerüljek egy nagyobb közösségbe, de alkalmam se nagyon volt rá és ha volt is, semmi nem lett belőle.
Tavaly év elején még mondhatom úgy, hogy szeretett az osztályom, de év végégre nagyon más lett a dolog. Már szinte egyáltalán nem szerettek.
Egy másik lány meg tök kedves volt velem, de most már utál.
Néhány volt osztálytársam, akik átmentek másik suliba, sokkal jobb helyzetben vannak, mint mikor odajártak. Néhányon látszik, az egyik meg mondta is, hogy jobb hogy átment máshova.
Mit rontok el mindig? Ennyire rossz ember lennék? Egyszerűen nem találom a helyem. Szeretnék barátkozni, haverokkal lógni, de a barátkozás nem megy, haverjaim meg ezért nincsenek. Kétségbe vagyok esve.
Szerintetek mit tegyek?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!