Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hétvégi programok az osztállyal?

Hétvégi programok az osztállyal?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és szeretnél elmenni valami hétvégi programra az osztállyal vagy csak a barátnőimmel. Tudtok jó ötleteket mondani?

2015. márc. 8. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Bowlingozás, mozizás.
2015. márc. 8. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezekre én is gondoltam, csak mozizni már voltunk, a bowling jó, csak nem szeretnék ilyen "felszínes" programokat, de azért köszi :)
2015. márc. 9. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy felszínes? Ezt kifejtenéd?

A bowling szerintem egy baromi jó csoportos program, legyen szó csapatépítésről, vagy csak egy sima, baráti időtöltésről. De ez persze csak az én véleményem.

2015. márc. 9. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
kirándulás, számháború
2015. márc. 9. 20:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A bowling nekem is tetszik, éppen azt mondom. Úgy értem, hogy úgymond felszínes, hogy pl egy moziban nem igazán tudunk beszélgetni, nem szerzünk valami nagy élményeket. Amúgy imádok moziba járni, és szoktunk is.

2015. márc. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!