Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szoktatok csinálni a...

Mit szoktatok csinálni a barátokkal? Milyen jó programok vannak?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és nem szeretek bulizni. 2-3 barátnőm van csak, velük elég jó a viszonyom, azonban feltűnt, hogy 1 ideje mindig ugyanazok a programok ismétlődnek (mozi, bográcsozás, valamelyikünknél beszélgetés, vagy beülünk valahova inni/enni) Semmi több. Művészeteket nem nagyon kedveljük, tehát múzeumok/színházak nem nagyon jöhetnek szóba. Mit tanácsoltok?
2014. jan. 26. 20:18
 1/5 A kérdező kommentje:
a barátaim 25, 33 és 45 évesek.
2014. jan. 26. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:

valami meleg vizes strand ilyenkor nagyon hangulatos tud lenni:)

esetleg nézz programokat pesten ha a közelben vagytok, mindig írnak valami jót.

2014. jan. 26. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, ha ismétlődnek a programok, feltéve, ha nem unjátok már őket. De ha tényleg nem bírtok magatokkal az unalomtól, akkor szerintem jó ötlet lehet egy bicikli/gyalogtúra a környéken, vagy kirándulás...mi azt is szoktuk, hogy összejövünk valamelyikünknél egy xboxozásra, bár ez attól függ, h mennyire szerettek "kockulni" :)

menjetek el egy közeli fürdőhelyre, pl egy hétvégei napon, vagy csak szimplán maradjatok otthon, tegyetek be egy jó filmet, popcorn, pia, aztán mehet a házimozi :)

2014. jan. 26. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Még egy ötlet a fentiekhez: elmehetnétek pl. szabadulós játékra is például, nagyon sok van belőlük mostanság :) Ilyesmire gondolok: [link]

Esetleg, ha szeretitek a horrorokat, akkor House of Horror, vagy Underground Fear, nekik is vannak szabadulós-horroros műsoraik. A barátaimmal szeretjük ezeket a programokat néha :)

2014. jan. 27. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2014. jan. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!