Szerintetek ez helyénvaló? Lent kifejtem bővebben.
Először is gondban voltam, hogy milyen kategóriába tegyem fel a kérdést, ezt találtam a legközelebb állónak.
Szóval naponta többször megyek el játszóterek mellet, és feltűnt valami. Ha a kisgyerekre rájön a kisebbik szükség, a szüleik, nagyszüleik, kísérőik csak egyszerűen félreállítják és szépen megpisiltetik. Ilyenkor arra gondolok, ha felnőtt létemre én is a parkban vagy a játszótéren pisilnék, szinte holtbiztos, hogy megbüntetne a rendőrség. A gyerekek talán kristályvizet pisilnek vagy mi? Nekik miért nézik el, amit a felnőtteknek nem? Persze kisgyerekek, nem bírják annyit, de akkor sem találom helyénvalónak, hogy közterületen gyerekeket pisiltessenek.
Kinek mi a véleménye erről?
Közszeméremsértés, azért büntetik. Olyat csak felnőtt tud elkövetni, gyerek nem.
És a kutyák hugyozása nem zavar? Azok egész életükben odacsinálnak mindenhova, a gyerekek meg csak pár éven keresztül (mert előtte pelenkások, utána meg már szobatiszták).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!