Srácok! Mit gondoltok arról ha egy lány szeret táncolni/bulizni?
Figyelt kérdés
Tehát imád házibuliba, ilyesféle helyekre járni, a lényeg hogy legyen zene. Nem az a ri*anc aki vonaglik össze vissza meg stb. hanem aki táncol, énekel, élvezi, akár jobban mint bárki más. Mi a véleményetek? (apró infó perpill. fiatal lányról beszélünk 14-15 éves)
ui: írjatok kort, ha egy mód van rá ;)
2016. aug. 20. 22:44
3/8 anonim válasza:
minden második 14-15 éves lány ezt mondja el magáról. Mit gondolok erről? Tucat mint a többiek.
4/8 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik aki lélegezni szeret
5/8 anonim válasza:
Azt hogy átlagos, mégis mi mást gondolnék?!
6/8 anonim válasza:
Azt gondolom hogy teljesen normális.
7/8 anonim válasza:
Ha tucatzenére táncol, és bármilyen társaságba elmegy hogy bulizhasson, akkor azt gondolom, hogy megy a többi birka után, de ha igényes zenékre táncol, és nem minden idiótával kezd el bulizni, hanem megválogatja a társaságát, az úgy nagyon oké. Persze, ez csak egy vélemény.
17/f
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) mondjuk az én környezetemben alig vannak ilyen lányok, ettől függetlenül én sem tartottam valami extra megkülönböztető jellemvonásomnak. Aztán találkoztam furcsa hangokkal szóval kíváncsi lettem. :D
2016. aug. 21. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!