Van itt valaki aki gyakran megszenvedi azt, hogy különlegesnek született?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim közül mindenki azt, mondja különleges vagyok vagy egyedi. Ami azt illeti szerintem se vagyok egy hétköznapi valaki. A tanáraim is mind így vallják. De engem ez idegesít. A közönséges emberek sokkal nyugodtabbak és boldogabbak. Ami azt illeti irigylem őket.
De egyben idegesítenek, mert olyan primitívek, hogy nem bírok velük azonosulni. Ebben a helyzetben a legröhelyesebb az, hogy őmaguk pedig különlegesek akarnak lenni és próbálnak is úgy viselkedni, közben pedig az egyedi embereket lenézik, mert nem értik őket. Ez olyan mint, amikor egy csapat feminista azt kiáltja, hogy "le az iszlamofóbiával".
Igaz nálam is így van csak fordítva.
2016. aug. 19. 09:49
11/11 anonim válasza:
Olvass Nietzsche-t, majd gyere rá, hogy nem rólad szól az írása ;) Kíváncsian várom a visszajelzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!