Hol vannak a rock zenét kedvelő tizenévesek?
Vagy csak az én környezetemben nincsenek?
Ilyenekre gondolok: 30seconds to Mars, Green Day, FOB, Red Hot Chili Peppers, Three Days Grace vagy a régebbiek: Iron Maiden, Aerosmith, Guns n' roses, stb.
Hát az én környezetemben előfordul pár, de ilyen 20 alatt mozog a szám és nem barátkozom amúgy velük.
De itt vagyok.
Nekem szüleim nagy rockerek, kiskorunkba azt hallgattuk amit ők, aztán kinőttük. Mostmár Twenty One Pilots hallgatok, amit anyuék hallgatnak azt egyenesen utálom.
Viszont a 70es évek rockot nagyon királynak tartom. Sok Queent hallgatok, Sweet-et, ja és újjabban ráfüggtem a Cherry Piera a Warrant-tól.
15
Èn speciel mindent meghallgatok, de emlékszem, tini korszakom első feléven még én is csak a rock felé hajlottam.
Én is megcsináltam a "jóarc rokkerek" kérdésemet itt, és társai.
Kiderült azonban hogy az iskolás társaim is rengeteg rockot hallgatnak. Időközben pedig én is elkezdtem más műfajokat keresni, és szerettem meg ezt-azt.
És valószínűleg érezni fogod majd te is, hogy számodra nagyon fontos a zene, de ismerkedni attól függetlenül egy teljesen más egyénnel is tudni fogsz.
De majd ne felejts el 4 év múlva üzenni felőled.
19 fö
Jelen!
Bár amiket itt felsoroltál jók, a főkedvenceim akkor is Marilyn Manson és a My Chemical Romance :D
15/L
Jelen!
Led Zeppelin, Black Sabbath, The Beatles, The Rolling Stones, KISS, AC/DC stb.
15/F
Elég sokat ismerek, hála égnek :)
Jók, amiket felsoroltál, mondjuk a Maiden és a Guns annyira nem az asztalom.
Kedvencek: Nightwish, Epica, My Chemical Romance, Shinedown, Bon Jovi, Slash, Ozzy, Road, Paddy And The Rats
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!