Melyek ma a legnépszerűbb rock, metal előadók a tizenévesek körében?
ezek valószínűleg ott vannak közöttük
Bring Me The Horizon
Fall Out Boy
A Day To Remember
Arctic Monkeys
Linkin Park
Slipknot
A legtöbb tinit én is Slipknot-os pólóban látom.
Legyen ez egy közvélemény kutatás, sok választ várok.
Black Veil Brides
Pierce The Veil
Hollywood Undead
Imagine Dragon
Of Mice and Men
I See Stars
Tipikus "én rocker vagyok,ezért az hallgatom ami menő" pakk.Igazából egy rendes rocker elkerüli az ilyen zenéket,de hát na.. ez a menő.
A Slipknot megtévesztő amúgy ,ezért van annyi emberen a együttes polója mert Magyarországon könnyű hozzájutni(akár már 2000 Ft-ért).
sok tini rocker hallgat régebbi rock előadót/bandát :)
amúgy próbálok olyanokat írni, amiket az előttem lévők nem írtak:
Nickelback
Asking Alexandria
Skillet
All Time Low
Paramore
30 Seconds To Mars
The Agonist
Accept
Korn
Arch Enemy
Rammstein
Alabama Thunderpussy
Tokio Hotel
Agnostic Front
Disturbed
Adrenaline Mob
Bad Religion
Tankcsapda, Green Day, Guns N' Roses örök kedvenc minden rockernél :)
Five Finger Death Punch
King The Kind
No Thanx
Anti Fitness Club
Theory of a Deadman
Pendulum
The Offspring
Vad Fruttik
Blue Stahli
black viel brides és hollywood undead
de ha rám hallgatsz akkor a régebbieket hallgatod pl guns n roses, led zeppelin
Ez tényleg érdekes; kb 25 éve hallgatok rockzenét, de a fent felsorolt előadók nagy részét egyáltalán nem ismerem, de amit igen, azért is kár. Na ez mutatja azt, hogy mégiscsak vannak trendek és komoly generációs különbségek a rockzenében is. :) A néhány kivétel, amit a fentiek közül tényleg jónak tartok: Accept, Korn, Arch Enemy, Adrenaline Mob, Tankcsapda, Green Day, Guns N' Roses, Offspring.
És hogy a kérdésre is válaszoljak; azt gondoltam, hogy a mai tizenévesek olyan csapatokat hallgatnak, mint a Depresszió, Road, Leander Rising. Legalábbis ezeken a koncerteken - szerencsére! - kifejezen sok fiatalt láni.
az én rockot hallgató tini ismerőseim közül (13-15 éves) sokan hallgatják ezeket:
Nickelback
Paramore
AC/DC
Metallica
Slipknot
Foo Fighters
System of A Down
Linkin Park
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!