Mi van veletek lányok, mindenki feminista?!
:(
Miért kikkesednek, albérletet kerestem és mi az hogy ahol lányok vannak oda férfi be se teheti a lábát, mindenhova tiszta diáklányt keresnek?
Ezek álltak ki az egyenjogúságért? -.-"
Az emberek már minden hülyeségre rámondják, hogy diszkrimináció. Én pl. megértem, hogy albérletbe miért akar lány maga mellé lányt, és nem fiút. Első körben:
- nincs az a veszély, hogy a srác bepróbálkozik, aztán vissza kell utasítani, mert nem tetszik, aztán tök mindegy, hogy teszed, megsértődik és ler...oz
- a srácok nagyobb eséllyel dugogatnak heti szinten más retket a diszkóból, mint amilyennel a lányok teszik (a lányok többsége simán bírja szex nélkül, ha nincs olyan srác, akit szeret)... azért én sem akarnék minden nap mást kerülgetni a lakásban
- ha kicsi a hely, egy szoba van kb., akkor nyilván nem akarnak ellenkező nemű előtt vetkőzni, öltözni, szőrteleníteni... párkapcsolati gondokról is könnyebb úgy beszélni, hogy nincs ott egy pasas
- a lányok többsége igenis tisztább és rendezettebb, jobban odafigyel a környezetére... albérletben azért fontos, hogy aki befizette a kauciót, vissza is kapja
(amúgy szüleim adnak ki lakásokat albérletbe... az egyetemista lányok a tapasztalataink szerint messze rendesebbek, tisztábbak, kevesebbszer császkálnak haza full részegen, kevésbé hangosak, mint egy hasonló korú srác... egy olyan környéken ez is fontos, ahol mondjuk a szomszédban főleg idős nénik laknak mondjuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!