Munkahely, bár van de ami itt folyik innen csak menekülne az ember de hová?
De ami a legnagyonn probléma, hogy mindenki elhagyott. Senki sem törődik velem, mintha nem is léteznék. Főleg egy ember okoz ezzel fájdalmat. Teljesen magam vagyok.
2016. aug. 10. 05:53
12/14 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy a Föld lapos-e avagy gömbölyű, illetve hogy nem tudom, sikerül-e oltványokat készíteni a marsbéli egér sajt- és nyalókafáiból!
2016. aug. 10. 08:27
13/14 Richie75 válasza:
Kerdezo, akkor most megnyugodttal, hogy vannak emberek akiknek nagyobb problemajuk van mint neked: pl \rak?
Nem az, hogy milyen szinu iphone 6t vegyenek
2016. aug. 10. 16:43
14/14 anonim válasza:
felvidékiként szlovák egyetemre járok, nem tudok valami jol szlovákul, az ido nagy részében egyedul vagyok, nincs barátnom
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.