Ha lenne rendezve mondjuk Budapesten vagy több nagyobb városban is nyilvános párnacsata, ti elmennétek rá?
Tegyük fel, nagyobb városokban pl. Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr és Budapest szervezne havonta 1 párnacsatát, vagy legyen akár paradicsom csata, elmennétek rá? :D
Korotokat és nemeteket is írjátok a válaszhoz!
Nem.
A paradicsom csatát pedig iszonyat nagy baromságnak.. Én (meg még egy jó páran) például tökre örülnék, hogyha megkaphatnám azokat a paradicsomokat ingyen, amiket ti ok nélkül szétdobáltok, majd nem kis pénzek árán feltakarítotok. Oké, kell a szórakozás, nem vagyok befásult csicska, de ennek tényleg semmi értelme.
Nem vagyok autista, hogy élvezzem az ilyeneket.
28/F
A paradicsomot nem pazarolnám erre, inkább megenném. :)
De a párnacsata jól hangzik. Persze normálisan, egymásra vigyázva, nem túl durván. :D
18/L
Paradicsommal hülyeség és pazarlás.
Párnával imádnám.
https://www.youtube.com/watch?v=IeS5IU4Odus
Éppenséggel ezt megpróbáltuk leutánozni suliban és elég érdekes reakciókat kaptunk. Pedig én nem is dobtam az emberhez hanem kezébe adtam és megkérdeztem jön-e egy párnacsatát. Ha nem akkor nem erőltettem. Az emberek nagy része hülyének nézett.
Paradicsommal? Az nagyon hülye ötlet.
Párnacsata? Felőlem legyen, de amúgy sem mozdulok ki ilyenekre, tehát nem mennék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!