Tudtok ajánlani helyeket ahova 12 évesként elmehetnék?
köszi a válaszokat és az utolsó előttinek: igazad van, de az önbizalom nem magától táncol elém és ölel át
utolsónak: xdd ez amúgy tök jó ötlet pont itt van a közelben a kállay liget a meg egy hatalmas sétálós hely:D
Szegedi Csillagvizsgáló
Szeged, Kertész u. 3, 6726
Ma nyitva: 19:00 - 22:00
Amikor én voltam utoljára pénteken sokan voltak, előadást is hallgattunk, majd a teraszon egy d=20 cm-es Dobson állványos Newton csőbe lehetett kukucskálni.
Már indulhattok is, ha van kedvetek, úgy látom tisztult az ég is, így látni is fogtok.
Itt a térkép, hogy hol van (300 Ft csak a belépőjegy).: [link] csillvi/csillvi.html
Nap nyugszik: 20:27
Hold kel: 21:45
Még pont nem lesz fönt a Hold, szinte zárásig, így nem zavar az észlelésben majd!
Egyébként én az egyetemi füvészkertet is ajánlanám nektek, oda sem sok a belépőjegy (Szeged, Lövölde u. 42.)!
április 1 – szeptember 30-ig: 9 - 18 óráig nyitva.
Éves bérlet: 2300 Ft
napijegy: 550 Ft
Diákigazolványt vigyetek!
Szegedi Vadaspark:
Szeged, Cserepes sor 47, 6725
Nyitva tartás nyáron: 09:00-19:00
Jegy: 1150Ft
A fenti jegyárak 12 éves korra értendőek mindenhol!
Szia!
Ott is van egy jó nagy könyvesbolt, az Alexandra, van néhány szék bent, ott leülhettek és csomó gyönyörű kiadvány van, ami könyvtárban nem biztos, hogy fellelhető. Belel lehet olvasni, lapozni (ha nincs lefóliázva) és elgondolkodni, milyen könyv hiányzik otthonról. Vásárolni nem kell, elég ötletet gyűjteni, internetről rendelve, úgyis olcsóbb könyvet venni, mint helyben fizetve!
Az Árkádban nem zavaró az állandó monoton zene és a tömeg?
A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertben kimondottan csajos program (Szeged, Lövölde u. 42.).:
Trópusi lepkekert (nyitva: május 1. - szeptember 30.)
Külön belépőjeggyel látogatható: diák: 350Ft/fő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!