Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudtok ajánlani helyeket...

Tudtok ajánlani helyeket ahova 12 évesként elmehetnék?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok nyár van és eddig nem olyan sok mindent csináltam a tábort meg utálom és önbizalmam sincs ilyen téren, hogy én felnőtt nélkül el is menjek valahova, táborba meg végképp nem ha nem ismerek ott senkit. Már voltam egyedül utcán bevásárlóközpontban körülnézni, és mindenki engem bámult, de flegmán és ott megragadt bennem az, hogy fiatalon először és utoljára megyek valahova egyedül vagy akár barátnővel esetleg.

2016. júl. 22. 16:45
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat és az utolsó előttinek: igazad van, de az önbizalom nem magától táncol elém és ölel át

utolsónak: xdd ez amúgy tök jó ötlet pont itt van a közelben a kállay liget a meg egy hatalmas sétálós hely:D

2016. júl. 22. 19:15
 12/37 A kérdező kommentje:
plusz voltam vagy 3x táborba és ott mindenki csoportokba szegődött és mindenki utálta egymást én meg csak 8 évesekkel beszélgettem mert amit a korombeliek csináltak hát az..tragédia volt. Piszkáltak mindenkit én meg ott egyedül próbáltam "túlélni":D
2016. júl. 22. 19:17
 13/37 anonim ***** válasza:
Bármilyen strébelül is hangzik szerintem menj el könyvtárba! Te már abban a korban vagy hogy nyugodtan olvashatsz olyan könyveket pl. Szent johanna gimi hüvösvölgyi suli. Ès ezek nyárra tökèletesek mert szórakoztatóak! Jó olvasást!!
2016. júl. 22. 19:18
 14/37 anonim ***** válasza:

Szegedi Csillagvizsgáló

Szeged, Kertész u. 3, 6726

Ma nyitva: 19:00 - 22:00

[link]

[link]

Amikor én voltam utoljára pénteken sokan voltak, előadást is hallgattunk, majd a teraszon egy d=20 cm-es Dobson állványos Newton csőbe lehetett kukucskálni.

Már indulhattok is, ha van kedvetek, úgy látom tisztult az ég is, így látni is fogtok.

Itt a térkép, hogy hol van (300 Ft csak a belépőjegy).: [link] csillvi/csillvi.html

Nap nyugszik: 20:27

Hold kel: 21:45

Még pont nem lesz fönt a Hold, szinte zárásig, így nem zavar az észlelésben majd!

Egyébként én az egyetemi füvészkertet is ajánlanám nektek, oda sem sok a belépőjegy (Szeged, Lövölde u. 42.)!

április 1 – szeptember 30-ig: 9 - 18 óráig nyitva.

Éves bérlet: 2300 Ft

napijegy: 550 Ft

Diákigazolványt vigyetek!

[link]

Szegedi Vadaspark:

Szeged, Cserepes sor 47, 6725

Nyitva tartás nyáron: 09:00-19:00

Jegy: 1150Ft

A fenti jegyárak 12 éves korra értendőek mindenhol!

2016. júl. 22. 19:22
 15/37 A kérdező kommentje:
köszi, ez se rossz :) szerintetek az OK, ha valaki a barátnőjével elmegy pl az árkádba?:)
2016. júl. 22. 19:22
 16/37 A kérdező kommentje:
mármint 12 mindkettő lány
2016. júl. 22. 19:28
 17/37 anonim ***** válasza:

Szia!

Ott is van egy jó nagy könyvesbolt, az Alexandra, van néhány szék bent, ott leülhettek és csomó gyönyörű kiadvány van, ami könyvtárban nem biztos, hogy fellelhető. Belel lehet olvasni, lapozni (ha nincs lefóliázva) és elgondolkodni, milyen könyv hiányzik otthonról. Vásárolni nem kell, elég ötletet gyűjteni, internetről rendelve, úgyis olcsóbb könyvet venni, mint helyben fizetve!

Az Árkádban nem zavaró az állandó monoton zene és a tömeg?

2016. júl. 22. 19:31
 18/37 A kérdező kommentje:
nem inkább a rám néző flegma fejek akik csak pofákat vágva bámulnak "hogy mit keres itt egy 12 éves kis picsha? barbiznia kéne" ...volt olyan, hogy felmertem venni egy fullcap et és hátulról hallottam, hogy valaki hangosan azt mondta, hogy "úristen" ...v.v rohadhék <3
2016. júl. 22. 19:35
 19/37 anonim ***** válasza:

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertben kimondottan csajos program (Szeged, Lövölde u. 42.).:

Trópusi lepkekert (nyitva: május 1. - szeptember 30.)

Külön belépőjeggyel látogatható: diák: 350Ft/fő

2016. júl. 22. 19:36
 20/37 A kérdező kommentje:
igen, erre is gondoltam :)
2016. júl. 22. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!