Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetne hosszútávon...

Hogyan lehetne hosszútávon kicseszni vele?

Figyelt kérdés
A neveloapamrol lenne szo.. utalom, es fel akarom idegesiteni, de nem ugy h rajojjon h en voltam, aztan anyu lecsesszen.. oyat szeretnek amit akar evekig lehet csinalni, es nem jonnek ra, mert anyu azt akarja h szeressem. Nem erdekelnek olyan tanacsok h ismerjem meg meg hasonlok, a kapcsolatunk sosem volt es sosem lesz jo, es olyat e kerek h martsam wcbe a fogkefejet, meg ilyen gyerekes dolgok. Tenyleg hosszitavu csesztetes kene, ami megkeseriti az eletet. Csak HASZNOS valaszt kerek!

2016. júl. 22. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért mert valaki alkoholista még nem biztos , hogy nem normális. Kicsit gondolkozzál már mielőtt irsz valamit. Én nem mondom, hogy pszichológus kell neked, de azért anyukádra is lehetnél tekintettel egy picit. Kezdésnek ne akarjál kicseszni azzal akit szeret. Nem muszáj megkedvelned, de anyukád előtt úgy tehetnél.
2016. szept. 4. 15:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolso: nem gondoltam h valaha kapok meg valaszt :D de vegulis igazad egy alkoholista lehet tok normalis. Vegulis nem szamit betegsegnek tenyleg. Tapasztalom is hogy ugy viselkedik mint egy ember. Tok igazad van, ez normalis.... nem tudom honnan jossz...Amugy eleget gondolkoztam, es eleget elturok anyam miatt... mindegy nem is varom h igy latatlanba segitsetek, mar rajottem h hulyeseg volt kiirni a kerdest. Bocsassatok meg!
2016. szept. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!