Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti nem féltek ettől?

Ti nem féltek ettől?

Figyelt kérdés

Én sajnos már a 21. századba születtem, és elég sokat telefonozok, de rajta vagyok azon hogy ne használjam olyan sokat...de ha már én ennyit használom ennyi idősen (fiatalon) akkor ha lesznek gyerekeim akkor mi lesz velük? Milyen jővőjük lesz nekik? Meg se kell majd mozdulniuk szinte mert mindent a neten fognak intézni, ott fognak barátkozni stb...

Én félek a 21. századtól mert egyre jobban csak elfajulnak a dolgok az elektornika terén is és engem ez valamiért taszít, nem szeretnék ilyen jövőben élni..alig van már normális ember aki nem a kűlsőt nézi. Régen ez mindegy volt nem?:(

2016. júl. 18. 22:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Fura hogy ezen gondolkodsz...semmi ertelme olyanon gondolkozni amit ugyse lehet elore tudni...majd eljon mindennek az ideje...
2016. júl. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!