Magyarországon az élet nem élhető. Nem lehet megélni egyre gonoszabb emberek vannak. Nincs munkahely, nincs pénz. Mit lehetne ezellen tenni?
Te nem látsz ki a saját fejedből, mert annyira sötét. Idejössz okoskodni és olyan provokatív hülyeségeket beírogatni, aminek köze nincs a kérdéshez, osztod a hülyeségeket, olyanokat állítasz ami nem igaz, rád szól mindenki hogy nem vagy normális, erre fel még neked áll feljebb mindig. Persze szociológus. Te csak egy átlag polgár vagy a többi közül, aki itt éli ki a napi feszültséget amit az életben összeszed.
Hidd el én is szívesen rávernék a két kezedre amiért ilyen hülyeségeket írogatsz be. De elmondom a másik 30 ember is ráverne a kezeidre aki ide írt.
Nem oltottam én be, egyáltalán nem szeretek ilyeneket mondani másokra, de ha így provokálnak hülyeségekkel akkor bizony mondom.
Mi alapján mer engem kommunista bérencnek és fizetett bértrollnak nevezni, mikor azt se tudja ki vagyok. Mi alapján merészel nekem olyanokat írni, hogy én úgy is gulágra kerülök. Eleve hogy jön ide ez az egész téma, mikor a kérdés arról szól, hogy az ország mennyire szegény. Erre ő berántja a migránsos témát meg a két éve lezárult orosz-ukrán balhét. Kire is illik akkor a fizetett provokátor viselkedés?
Olyan tanácsokat osztogat aminek semmi értelme, tömeglázító, hülyeség, rászólnak egy tucatnyian és annál is inkább még jobban kezdi mocskolni az embert.
Az ilyet a valóságban már úgy szájonverték volna, hogy bepisál. Persze az internet tökéletesen védelmet biztosít neki.
Én ellenvéleményeznélek. 1:1 alapon. Szerintem Magyarország nagyon is élhető. Sok jó ember van (én legalábbis ritkán találkozom igazán gonosz emberrel), rengeteg a munkahely (pl nálunk is van kiadó "asztal") és pénz is van.
Ebből is látszik mindenki valahol magából és a környezetéből indul ki.
Szeretném hallani egy Rózsadombi kislány véleményét is. Ő mit mondana?
Nem is kell munkahely mert úgyis van pénz? :D
Ennyit arról hogy 1 vélemény lenne az igaz.
A szegénység vagy a szegény réteg meg MINDEN ORSZÁGBAN nagyobb százalékban van jelen. A homeless Párizsban egy az egyben úgy néz ki mint a Pestiek...
Mo. egész élhető lenne, ha olyan vezetése lenne ami próbálja előrevinni, fejleszteni az országot, nem egy óriás gyártóüzemmé változtatni.
Az a gond, hogy a rengeteg cash ami befolyik Mo-ra legtöbbször nem építő jellegű dolgokra megy el mint pl. munkahely teremtés vagy értelmes fejlesztés hanem a politikusok zsebében köt ki.
Az emberek azért "egyre gonoszabbak" vagy tűnnek egyre gonoszabbnak mert alacsony az életszínvonal és ez nagyon kihat a népek viselkedésére vagy, hogy hogyan állnak hozzá dolgokhoz meg a másikhoz. Sok a nyűg, sok a baj, nehéz a megélhetés és így romlik az emberek jelleme.
Tenni úgy lehetne ellene, ha értelmes dolgokba ölnének pénzt, pl. kicsit felhoznák az oktatást, hogy tényleg úgy jöjjenek ki az ifjak az egyetemekről, fősulikról hogy versenyképesek legyenek és egyből eltudjanak helyezkedni gond nélkül (20.000 infóst keresnek, hiába van sok infós de egyszerűen nincs olyan tudásuk amit elvárnának a cégek). Ill. fejleszteni kellene a gazd-ot. Nem feltétlen olcsó munkaerejű gyártócsarnokká kéne tenni Mo-t ahol a multik éhbérért dolgoztathatják a népeket hanem a hazai vállalkozásokat is kicsit versenyképesebbé tehetnék, hogy nemzetközi szinten helytálljanak és pont a kisebb képzettséget igénylő munkaköröket kéne kiszorítani (sok oktatással).
A legnagyobb gond itthon az alacsony éhbérek mellett, a nyílt korrupció és a minősíthetetlen vezetés ami mérgezi az egész országot (gazdaságilag, társadalmilag, mindenhogy..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!