Az embereknek miért kell ilyen dolgokat csinálni/látni az iskolában?
Félig meddig egyetértek veled, de főleg azért, mert nagyon kerülöm az érintkezést másokkal, na meg önbizalom hiányos is vagyok kicsit.
És főleg azt nem szeretem, mikor versengeni kell, mint ahogyan írtad.
Én kisebb voltam, mikor küldözgettek állandóan ilyesmi sport versenyekre. Futás, egyebek.
És ott bizony, volt lábszag, izzadságszag, gyakran egymás izzadt testrészeit kellett megérintenünk úgy, hogy nem is ismertük egymást, úgy, szóval legalább oszt. társak lettünk volna, de nem... Lehet, hogy ez csak nekem volt ekkora nagy trauma...
De mindegy is, mert volt olyan, hogy kb úgy kellett ülni, hogy benyomtuk egymást, kb mint a heringek a dobozban, na képzelheted, és még levegőt se kaptunk/kaptam. Néha egymás fenekére kellett rácsapni!! (Mi a anyámkínja???)
Viszont szerintem tesi után nem kell/nem muszáj zuhanyozni. Mi legalábbis nem szoktunk felesleges, senki sem csinálja, ráasásul így akkor nem is kínos senkinek sem.
Én is utáltam ezeket. Olyan megalázó volt.
Pláne amikor a 30 centivel magasabb lányokat is ugyanúgy értékelték távolugrásban, mint engem. :) Logika nem sok volt benne.
Teljesen igazad van.
Én volt, hogy kissé rinyáltam úszás előtt, hogy hogyan öltözök át, mégsem akarok meztelenre vetkőzni 30 lány előtt, és még én voltam lecseszve, hogy mért vagyok szégyenlős ennyire, és mi van akkor, ha valaki meglát. Hát ennyi.
Egyeseknek gond van a felfogásukkal.
# 5
Az uszodákban általában van egyszemélyes öltözőfülke.
6-os, ez kötelező úszás volt a gimiben.
Konkrétan 30an öltöztünk egy kis lyukban. Tényleg nagyon kicsi volt.
Ezek a dolgok hozzátartoznak a társasági élethez, az iskolához. Ha pszichés problémát okoznak neked, akkor beszéld meg a szüleiddel, hogy magántanuló szeretnél lenni. Más módszert nem ismerek arra, hogy ezeket megúszd.
Pszichiáter adhat szakorvosi javaslatot és onnantól kezdve nem kell bejárnod, viszont minden tárgyból vizsgáznod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!