Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magyarországon az élet nem...

Gábor445 kérdése:

Magyarországon az élet nem élhető. Nem lehet megélni egyre gonoszabb emberek vannak. Nincs munkahely, nincs pénz. Mit lehetne ezellen tenni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 19:46
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nincs perspektiva, le kell innen lèpni
2016. júl. 10. 00:31
 22/38 anonim ***** válasza:
19%
Most még nincs háború, de ha így haladunk tovább, ez hamarosan bekövetkezhet. Csak órák kérdése, hogy mikor dördül el az első fegyver az orosz-ukrán határon és nem lehet tudni ki fog előbb lőni. Mi elég rossz helyen vagyonuk, a mi fejünkre fog esni az összes célt tévesztett rakéta. Az is biztos, hogy Magyarországon akár még polgárháború vagy forradalom is lehet a közeljövőben, ennek is van esélye nem is kevés, éppen ezért jobb készülni a rosszra, mint az utolsó pillanatban észbe kapni.
2016. júl. 10. 10:46
 23/38 anonim ***** válasza:

Hirtelen azt hittem hogy 2016-van, ahol az orosz-ukrán háború már két és fél éve tart, és még mindig ott, ahol és nem Magyarországon.

[link]

Nagyon elborult egy válasz.

2016. júl. 10. 10:51
 24/38 anonim ***** válasza:
34%
Én pesti vagyok és a feleségemmel az összes jövedelmünk havonta majdnem 2 millió a legjobb diplomák mellett. Nincs pénz? Van csak nem mindenkinek. Lehet lepontozni ez az igazság 44/f
2016. júl. 10. 11:00
 25/38 anonim ***** válasza:
58%
28: Nyilván minél szemérmenetlenül lop és csal valaki, annál több pénze van... de erre szerintem nem kéne büszkének lenni. 44 évesen talán kéne annyi gógyidnak lennie.
2016. júl. 10. 11:08
 26/38 anonim ***** válasza:
30%
Én nem szoktam lopni nyilván fáj, hogy másnak több a pénze nem rögtön a bűnözésre kéne gondolni ez itt a baj.
2016. júl. 10. 11:13
 27/38 anonim ***** válasza:
A 12-es hozzászólásán még mindig nem sikerült túljutnom. Sok volt a kábszi?
2016. júl. 10. 12:22
 28/38 anonim ***** válasza:

A 26-ost is ő írta. Pszichológiai eset, egy szakember tudná kezelni a gondjait. Vagy csak egy unatkozó troll.

Vagy csak simán szív valamit. Vagy túl sok TV-t néző 70 éves nyugdíjas.

Eleve a kérdéshez nem is kapcsolódik az egész amiről ír.

2016. júl. 10. 12:36
 29/38 anonim ***** válasza:
30: Mivel ez a tapasztalatom...
2016. júl. 10. 14:43
 30/38 anonim ***** válasza:
Ha magyarorszagon az lop csal akinek van penze akkor szerintetek a nyugati orszagok miert gazdagabbak (ezen gondolat menten haladva) ;)
2016. júl. 10. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!