Mennyi idő alatt szokott ilyen lecsengeni?
Évekkel ezelőtt életemben először kezdeményeztem egy fiúnál még tinikoromban.
Lekoptatott, ezért később nem is kerestem a társaságát.
Már felnőtt vagyok, és a mai napig ha meglát egy barátja engem, akkor úgy néz rám, mint a véres rongyra. Ezt magyarázza már el nekem valaki, hogy ennek most mi értelme van? Most akkor ezentúl bárhol megjelenek, ahol mondjuk valamelyik ismerőse is tartózkodik, akkor életem végéig ez a lekicsinylő nézés fog kísérni? :D Nekem ez a viselkedésük kissé nevetséges, amit megengednek maguknak velem szemben.
A legutóbbi helyszín egy üzlet volt. Nem fogok azért a négy fal közt ülni, mert a "királyfi" ismerőseinek ez nem tetszik.
Mikor felejtik el? Meg egyáltalán nem is tudom, hogy minek kellett ennyi embernek felvágni ezzel.
Amúgy csak úgy kíváncsiságból hány év telt el?
Hogy valaki ennyire unatkozzon éveken át, hogy csak veled foglalkozzon az elég lol.
Hónapra pontosan meg nem mondom, de zirka 4 év telhetett el azóta, nem kevesebb.
Nem lehettem annyira közömbös ezek alapján, mint ahogy gondoltam akkor?
Azért nem foglalkoztam vele, mert visszautasított, és közömbösnek mutatkozott.
Bennem is ezek a kérdések merültek fel. Nem gondolom azt, hogy ezzel bárkinek ártottam volna.
Te mire gondolsz, miért csinálják ezt?
Meddig fog ez tartani?
Hallod nekem lövésem sincs...
De az a gyanúm hogy ez már így marad.
Az én agyi kapacitásom nem képes arra hogy ezt össze rakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!