Van aki szokott hasonlóan cselekedni? Ez bunkóság? (facebook)
A barátnőmnek kétszer annyi ismerőse van facebookon, mint nekem. Különbség: ő az összes ismerősét bejelöli, én a barátaimat és a családomat.
Eleve azt nem értem, hogy olyan embert minek bejelölni, akivel életben kétszer dumáltál a suliban.
Az, hogy szó nélkül kitörölsz valakit, talán bunkóság. De ha nem panaszkodik, akkor nyugodtan. Inkább legyen kevesebb normális ismerősöd, mint sok gyökér.
Ezt én is láttam régebben, hogy iskola: élet iskolája ahol Isten a tanár, vagy 23-24 éveseknél, oda írva hogy munkahely: nyugdíjas, ez elég fárasztó szerintem.
Mondjuk inkább nem is face-ezek, töröltem magam.
Nem bunkóság, szinte minden ismerősöm szokta "gyomlálni" az ismerőseit.
Pl. találkoztam valakivel párszor, váltottunk 4 mondatot egymással, amúgy már nem láttam 3 éve és sose beszéltünk utána se, akkor most minek tartsam meg ismerősnek? Nem jelent ez semmit, ez csak egy weboldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!