Eléggé hasonlít az arcom Freddie Mercury-éra, szerintetek ez előny vagy inkább hátrány?
Figyelt kérdés
Szóval a fogaim nem jellegzetesen előre állóak,de a az arcom struktúrája eléggé hasonlít rá.2016. júl. 4. 15:41
1/7 Inessential válasza:
Szerintem a legtöbb embernek eszébe se jutna.
2/7 anonim válasza:
Nekem előny lenne, bírom a zenéit. Habár magát a személyiségét nem ismerem, de ha valami pozitív dolog jut arról eszembe ha rád nézek, akkor már rossz nem lehet.
3/7 anonim válasza:
Ezen még nem gondolkoztam,de szerintem előny lenne. Nagyon szeretem a zenéjét és a személyiségét is / már amennyit megismerhettem belőle, az olvasottak alapján/
4/7 anonim válasza:
szerinted emlékszik még rá valaki?
5/7 anonim válasza:
4. Én pl tudom milyen, pedig nem is éltem amikor ő
6/7 anonim válasza:
Hú, részemről nem lenne hátrány. már 3évesen szerelmes voltam Őfelségébe:)
Mondjuk még egy olyan ember nem lesz. Tehetség, zeneszerzés, zeneiség, énekhang, perfekcionizmus, emberségesség, személyiség, kisugárzás, vonzerő, humor, nagylelkűség, stb.szempontjából.
7/7 anonim válasza:
Nem vagyok homo de rohadtul imádtam ezt az embert. Szerintem előny, főként ha olyan hangod is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!