Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tetszem neki, vagy semmi különös?

Tetszem neki, vagy semmi különös?

Figyelt kérdés

Van egy férfiismerősöm, akin észrevettem, hogy olykor elég hosszan néz, és igazán az sem hozza zavarba, ha ezt viszonzom, de ha pl. ilyenkor intek neki, akkor hajlamos elkapni a tekintetét. Ez már másoknak is feltűnt és megjegyezték nekem, hogy "Hú, hogy megnézett!" meg ilyesmik. Az utóbbi időben ez többször is előfordult, de jelenlegi állapotunkban nem lehetséges, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

Mindenesetre tetszhetek neki, ill. ha kapna bíztató jeleket, akkor várhatok több közeledést is?

2016. júl. 3. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miert nem szerzed meg a telszamat vagy kerdezz ra.lehet o nem mer.nincs veszteni valod.egyszer elsz
2016. júl. 21. 01:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Talán tényleg jobb, ha rákérdezek. Legalább nem stresszelem magam minden nap.

2016. júl. 21. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Sok sikert.kivancsi vagyok milesz
2016. júl. 22. 00:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Honnan ismered, ha megkérdezhetem? Mert ha esetleg tanárod, akkor azért az is problémás lehet...

Amúgy, szerintem küldj felé jeleket te is, hogy lássa, ő is bejön neked (mert neki elég valószínű, hogy tetszel). Ha számára is bebizonyosodik, hogy te szívesen vennéd a közeledését, akkor már csak rajta áll vagy bukik a dolog; vagy fog próbálkozni, vagy inkább lemond rólad... de a remény hal meg utoljára! ;)

2016. júl. 22. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!