Orsica kérdése:
Most akkor tetszem neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Van egy fiu akivel mar lassan egy éve ismerjük egymást nagyon jóba vagyunk mar ilyen legjobb barát féle...Mostanában kezd nem is tudom furán viselkedni van amikor nem nagyon tesz olyan jeleket mintha tetszenek neki de neha meg megölel hátulról(ugy hogy a karjait a nyakam köré fogja) meg simogat meg ilyenek és szokott nagyon aranyos dolgokat is mondani es most nem akarom bele élni magam ha nem tudom biztosan hogy mivan (mert azért tetszik nekem) es hogy megtudnatok mondani hogy akkor most igen vagy nem ?2016. jún. 6. 20:02
2/3 anonim válasza:
valószínűleg igen, de nem tuti
hány évesek vagytok?
3/3 A kérdező kommentje:
Én 16 ő 18
2016. jún. 6. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!