Miért nem tudok normálisan viselkedni az emberekkel?
Mert a másságod miatt többnek érzed magad, mondom én hogy nem bírtok magatokkal...
Csak egy jó tanács, kezdj el bűntudatmentesen élni.
Az őszinteség nem lenne baj,csak gondolkozz el az alábbiakon:
Biztos,hogy nincs benned felsőbbrendűségi érzés,biztos,hogy nem lehet egy kicsit változtatni a modorodon?
Mert könnyen lehet,hogy az "őszinteség" mögött van egy jó adag pökhendi lustaság is.Nekem van egy kollégám,ő azzal magyarázta az arrogáns stílusát,hogy nem jópofizós fajta.Aztán mikor elmagyaráztam neki,hogy fordított esetben,hogy esne neki ha én viselkednék így vele,akkor végre elgondolkozott,és szerencsére visszavett a stílusból.És ehhez nem az őszinteségét kellett elhagyni.
Mondjuk a te esetedet nem ismerem,nem ítélkezni akarok.Milyen szituk szoktak lenni amúgy?
Hát jól van, ha azt mondod nem így van, akkor nem így van. Dee ha tényleg nagyképű vagy, még ha kicsit is ezt sokan észreveszik a testbeszédedből, vagy egy-egy elejtett szavadból.
Próbálj kicsit alkalmazkodóbb lenni, figyelni a másik emberre és hasonló ritmusra kapcsolni, hogy könnyebben megértsétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!