Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan legyek bátrabb?

Hogyan legyek bátrabb?

Figyelt kérdés

Túl szerény és önbizalomhiányos vagyok. Ma voltunk ballagáson és a barátnőm annyira magabiztos volt. Nem iszok alkoholt de ma megkinalt a baratnom és ott szerencsetlenkedtem.

Nincs barátom meg nem is volt ,alkoholt életembe nem ittam meg és buliba se voltam még pedig már 17 leszek.

szerintetek ezen változtatni kéne?

2016. jún. 18. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor kell változtatnod, ha te magad kellemetlenül érzed magad a bőrödben. Ne a társadalomnak akarj megfelelni, hanem magadnak. Ha érdekel az alkohol, akkor próbálgasd, nézegesd meg hogy miből melyik izlik stb. Ha viszont nem, akkor hagyd az egészet a fenébe. Ugyanígy a bulikkal: Ha volna kedved kipróbálni, akkor beszéld meg 1-2 szolidabb, nyugisabb barátnőddel, hogy vigyenek el. Úgy alakítsd magad, ahogy Te szeretnéd, és ne mások elvárásai szerint csináld a dolgaid.
2016. jún. 18. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Rendszeres realizálással.
2016. jún. 18. 20:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem nagyon érzem magam így jól mintha mindenki lenézne. Az alkohol az nem érdekel a bulit viszont kipróbálnám szóval vegyesen az érzéseim:)

2016. jún. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!