Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más sportágakban miért nem...

Más sportágakban miért nem szurkolnak ennyire a Magyarnak?

Figyelt kérdés

Fontos ez a foci EB, elismerem, drukkoljunk is nekik rendesen, de más sportágokat miért nem tisztelünk meg ennyire ?

Nem is olyan rég, 2 hónapja volt a Bedék vs Donaire meccs, ha Bedák győz lett volna egy magyar világbajnokunk, itthon le se tojták, míg ott külföldön az utakon kivolt plakátolva!

Nem sajnálom a focistáktól a szurkolást, de járhatna ez az úszóknak, vizilabdázóknak, röplabdásoknak, kosarasoknak, birkózóknak, bokszolóknak, judosoknak, futóknak és minden más sportágbeli magyaroknak is!

2016. jún. 18. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert nagyságrendekkel népszerűbb játék a foci mint a felsoroltak összetéve..több embert mozgat meg ,több pénzt hoz ezáltal és ezért tolják a reklámot neki.

Hogy ennek mi az oka, tőlem ne kérdezd ,mert roppantul unalmas dolognak tartom a focit, nézni is és csinálni is :D

2016. jún. 18. 13:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Csinálni nem rossz amúgy, de soha nem imádtam. Nézni van akinek jó, de aki csinálta az tudhatja igazán hogy milyen is.

Szerintem viszont van tőle izgalmasabb sport is, mégse becsülik meg. Bár ez a játékosoktól függ! :)

2016. jún. 18. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
A foci a világ legprimitívebb sportága. Nem kell sok ész megérteni. Éppen ezért olyan népszerű és eladható.
2016. jún. 18. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert "menő". Viszont az is érdekes hogy most divatból drukkolnak a válogatottnak, amúgy évekig szekálta őket mindenki mennyire bénák...
2016. jún. 18. 14:00
 5/8 MZ.per.X ***** válasza:

Leginkább a hype teszi, az ember már csak ilyen, mindig kiemel valamit amiért rajonghat.

Kicsit olyan, mint hogy autóban mindenki oda van a BMW-ért, vagy telefonban az Iphone-ért. Vagy az emberek 99%-a Windowst használ, pedig a Linux is simán jó, és még lehetne sorolni.

Már gyerekként belénk nevelik hogy a foci a minden. Gyerekként se szerettem, de mégis mindig az volt hogy "focizz kicsit, menj ki focizni", testnevelésen is foci, haverokkal is foci, a tv-ből, rádióból folyik a foci. Ráadásul gyerekként játszani izgalmas, birkózni, boxolni nem tud mindenki, úszni sem mindenkinek van lehetősége, focizni meg lehetett bárhol, kint, bent, utcán, pályán.

Na meg a foci drukkolás egésze vonzza az embereket. Megvan a falkaszellem, mindenki azt hiszi hogy ilyenkor aztán mindent lehet, tombolnak, törnek zúznak, de még az átlag szurkoló is anyázza az ellenfelet. Szerintem ez kicsit a tömeg drukkolás eredménye is, hogy minél nagyobb a tömeg, annál ismeretlenebb marad valaki, és annál nagyobb a hangja. Míg egy kis nézőszámú sportnál azonnal kiszúrják hogy ki az a paraszt aki anyázik.

Na meg ahogy előttem írták, ez a "menő" most. Eddig mindenki ezerrel szidta a focit, most hirtelen mindenki nézi.

2016. jún. 18. 14:52
 6/8 MZ.per.X ***** válasza:

Amúgy én személy szerint a focit az egyik legunalmasabb sportnak tartom, játszani biztos jó, de nézni dögunalom.

Főleg mikor 90+ percen át nem történik semmi, nem születik gók, csak kergetőzik 22 ember a pályán. Aztán mégis ez kell a népnek. De ha gól is születik, akkor már úgy vannak hogy na azért az 1 percért megérte kimenni... :D

Nekem a vízilabda rendszere sokkal jobban tetszik, főleg a 30 másodperces támadóidők, sokkal több akció van, egyszerűen folyamatosan izgalmas tud lenni.

2016. jún. 18. 14:57
 7/8 Inessential ***** válasza:

"Mert "menő". Viszont az is érdekes hogy most divatból drukkolnak a válogatottnak, amúgy évekig szekálta őket mindenki mennyire bénák..."

Ezzel teljesen egyetértek.

2016. jún. 18. 18:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
2016. jún. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!