Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egyes sportágakban miért...

Barcelona fan kérdése:

Egyes sportágakban miért játszanak egy szál bugyiban a nők?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a strandkézilabdára,atlétikára,strand és teremröplabdára stb.Míg ezzel szemben pl a kézilabdázók,vagy teniszők sosem játszanak bugyiban.Ha elöbbi sportoknál kényelmi okokbol nem húznak rövidnadrágot,akkor az praktikusabb lenne a többi sportágban is szerintem.Én pl járok kézilabdázni a barátnőimmel,és egyedüliként mindig csak bugyiban és polóban játszom,mert sokkal kényelmesebb.

2015. márc. 14. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
hát figyelj én kötelezővé is tenném, hogy a nők bárhová mennek maximum csak bugyit húzhassanak, de sajnos ennél több joguk van...
2015. márc. 14. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Csapatjátékban illik megtisztelni a csapatot azzal, hogy jelzed: közétek tartozom! Képzelj el egy focimeccset, ahol ki frakkban, ki meg fürdőgatyában rohangálna a pályán. Azt se tudnák, ki kivel van.
2015. márc. 15. 15:31
 3/3 anonim válasza:
#2 -> Persze mert színvak vagy akkor ne játsz! De különben a ruhák színe már megkülönböztet, és akkor tudod ki kivel vagy ha még formailag nem is egyen...
2018. júl. 7. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!