Az úszó Lochtenak tényleg egy transzszex (szal nővé operált csaj/fiú) a kedvese?
Persze eddig csak bulvárból értesültem, de abban állítólag nem tagadta, és teljesen szerelmes bele már régóta.
Külföldön tud működni a tolerancia az élsportban, sőt még csak az se kell, mert egyszerűen semleges a téma és a kutyát se érdekli, nálunk viszont sorozatosan kifejtik, hogy "egy élsportoló természetesen nem lehet se homó se bi se semmi egyéb, hiszen a férfiasság mintaképe, szimbóluma ...stb". Itthon csak ilyen véleményeket olvasni, na meg tapasztalni az élsport területéről.
Mi a véleményetek?
Vagy szerintetek nálunk is bőven mennek az "extraságok" csak éppen hatalmas tabuként szépen hallgatás van róla és kész?
(és nem alaptalan a kérdésem, ugyanis a sportpszichológia is köti magát nálunk ehhez a nézőponthoz nagyrészt, meg hát hiába tagadjuk, én magam is tudok olyan srácról, akit pl. a melegsége miatt azonnal kivágtak a sportegyesületből, amint kiderült róla)
összekevertem volna a kettőt? mondjuk tény ami tény, Phelpsből előbb kinézem, de azért nem kutya :D
na de nálunk mi lenne egy ilyen jelenségből? az lenne ám az esemény ....
Igen, tényleg összekevertem, és hát igen, igazad van a komolyság avagy komolytalanság ügyében, na de nálunk te találkozol komolysággal? :) Amikor még hivatalosan is tulképpen kifejezetten hergelik a fiatalabb élsportolókat "a férfi szimbólum" jelentésére és a homofóbiára?
(Bár jelen esetben, mármint Phelpsnél most gondolkodóba estem, hogy ha transzszex a párja, akkor tulképpen ő most mi is a hagyományos besorolás szerint? bi? homo? hetero? egyéb?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!