Akik 2000's években voltak tinézserek ti hogy emléksztek vissza arra az idoszakra?
https://www.youtube.com/watch?v=oOpqaAVxB-4
Ebben minden benne van, csak az évszámot kell kicserélni
Akkori években volt még Budapest parádé,
fiatalon felmentünk Pestre és a reggeli vonattal jöttünk csak haza, épphogy betöltöttük a 14-et így betudtunk menni valami diszkóba is.
Itt nem volt még mindenkinek internet 1000ft-ért kellett mp3 cdket íratni:D
A legjobb azért volt mert együtt töltöttük az időt, nem pedig neten keresztül.
Bocsi az offért, de többen írták, hogy az akkori bulik még 8-9-kor kezdődtek, és 4-5-ig tartottak, ami valóban igaz is, ezt én is aláírom :D Illetve írtátok, hogy akkor még a táncról és ismerkedésről szóltak... Mert ma miről szólnak? Komolyan kérdezem, mert most ezt nem értem, valaki homályosítson már fel :D Ma nem járnak discóba a tinik?
Amúgy valóban, nekem is nagyon hiányoznak ezek a régi nyomulós discók, amikor azon menőztünk, hogy egy éjszaka ki smárolt le több csajt :D De mi sokkal többet házibuliztunk, valamelyik osztálytárs elpaterolta a szüleit, és ott nyomtuk a bulikat, és minél több csajt hoztunk (ismerősöktől is stb.). Iphone meg okostelefon, meg ilyen baromságok sehol nem voltak... Akkor még a csajok is táncoltak, és nem a telefonba bújva kockultak. Amúgy nekem 2003-ban Siemens A50-es telefonom volt (akkor voltam 9.-es), 2007-ben, amikor érettségiztem, akkor Motorola V3, ami akkor nagyon dizájnos, menő telefonnak számított. Nem tudom, miért fontos ez, de más is leírta, úgyhogy megosztom én is ezt az alapinformációt. :D
Egyébként szerintem is jobb volt az a gyerekkor, mint a mostani. Annyira mi azért még nem voltunk kockák, bár az igaz, hogy gimiben nyomtuk rendesen a régi játékokat, Call of Duty 1-2, Medal of Honor Allied Assault, Warcraft II-III, Battlefield 1942, Cs stb. de általánosban még mi is Mortal Kombatoztunk :D De igazából inkább csak hétvégén játszottunk ezekkel (és akkor is sokszor összeültünk és úgy), vagy filmeket néztünk, de azt is együtt a haverokkal. Szóval még a gépezésben is sokkal több közösségi vonás volt, mint ma. Hétköznap suli után viszont inkább fociztunk vagy söröztünk egy kocsmában, vagy csocsóztunk, és kihívtuk a lányokat, akik ott voltak, otthon meg MSN-eztünk (jó öreg MSN!!) :D Sokat mentünk moziba, de sztem ma is sokat mennek... Viszont mi még színházba is jártunk időnként.
Szóval jók voltak azok a régi szép idők, emlékszem, 2006-ban nagy dolog volt az őszödi beszéd, pár tanárral meg is hallgattuk óra alatt (cd-s magnóval) :D Mert akkor még nem voltak digitális táblák meg ilyen hiperszuper baromságok, hanem CD-s magnó, diavetítő (már ha volt).
Én is csak 20 éves vagyok, de ennek ellenére a 10. válaszolóval tudok azonosulni. Nagyon imádtam és nagyon jó visszaemlékezni ezekre az évekre.
Mikor a suliból jóformán haza sem értünk, de kb már ott voltunk a másiknál és "bandáztunk". Persze a sulit se hanyagoltuk.
Nekem ez nagyon hiányzik. Mindig fociztunk, bicikliztünk, nyilván a számítógépet is használtuk, meg a játszottunk ps-en -még a jó öreg ps1. Viszont nem ez motivált. Nem számított, hogy megvan-e a legújabb telefon és azt is lecseréled fél évente. Mi még játszottunk ezekkel a bayblade-ekkel, meg ott volt a yugioh is. :D Ma meg kb hírből sem ismerik, amivel nekem nincs bajom, csak összevetésképp írom. Használtuk az msn-t is, smile-kat gyűjtöttünk mindig. Mi még úgy is szórakoztunk, hogy visszahívós sms-t küldtünk egymásnak; akkor nem volt korlátozva, hogy mennyit lehet küldeni, és kb 10-15 db-ot kaptunk egy ilyen alkalommal.
Meg lehet kövezni érte, de én minden szívbaj nélkül visszamennék! Hiába a modern technológia, meg, hogy már minden "okos" ezzel sincs bajom, de ahogy itt írta valaki, valamivel nyugodtabb volt minden és mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!