Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért baj hogy kocka vagyok?!...

Miért baj hogy kocka vagyok?! B'szogatnak ezért?

Figyelt kérdés
Had gépezek már éjjel nappal ha úgy van kedvem már ha a betegségeim miatt úgy is kimaradok mindenből!!! Miért nem tudja ezt fel fogni senki?!
2016. jún. 11. 21:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
nezd, nem kertelek, ez valoban eleg szarul hangzik. meg is van a jogod arra, hogy magadba zuhanj, es a gep ele szegezd magad, azt gondolva, hogy igy jobb. lehet, hogy jobb is, egy ideig. de kesobb, ha majd visszanezed a rengeteg elpazarolt idot, amikor csak mondjuk bambultal magad ele, belegondolsz majd, hogy mennyi mast is tehettel volna. rengetegen vannak, akiknek meg kell kuzdeni valami szr betegseggel, fellabuak, toloszekesek, veseelegtelenseggel kuzdok, rakosak, leprasok, stb.... mind mind sok fizikai es esztetikai szovodmennyel jar, es nezd meg hanyan kiallnak es felveszik a harcot ez ellen.
2016. jún. 11. 22:16
 12/31 A kérdező kommentje:
Na és mit csináljak?
2016. jún. 11. 22:20
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, én hétfőn megyek kardiológushoz szívritmuszavar miatt és most beszarattál (28 vagyok btw.). Szóval miért is kellett a szívedet megműteni, ha nem titok?

Amúgy azt hittem, hogy manapság már trendi "kockának" lenni. Anno az én időmben volt divat bacogatni azokat, akik állandóan a gép előtt ültek (90-es évek vége 2000-es évek eleje). Nem hittem volna, hogy még mindig itt tartanak az emberek.

2016. jún. 11. 22:25
 14/31 A kérdező kommentje:
Mindig szar volt a szivem miatt a pulzusom 4 éves koromban és folyton elájultam
2016. jún. 11. 22:27
 15/31 A kérdező kommentje:
Birom az olyat hogy "ha a gép előtt ülsz sosem lesz nőd" amúgy sem lesz b'zmeg mert beteg vagyok és csak kiröhög mindenki
2016. jún. 11. 22:30
 16/31 anonim ***** válasza:
14: Akkor azért kicsit súlyosabb, mint az enyém. Én legalábbis még soha nem ájultam el.
2016. jún. 11. 22:31
 17/31 A kérdező kommentje:
Már azon gondolkodom hogy megöljem magam mert igy semmi értelme az életnek...
2016. jún. 11. 22:37
 18/31 A kérdező kommentje:
Az ilyenek mint én amúgy sem szabadot volna megszületni sem
2016. jún. 11. 22:43
 19/31 anonim ***** válasza:

Most az alap kérdés az, hogy TÉGED zavar-e? TE mit szeretnél?

2 opció van ugyanis.

1. Ha téged nem zavar és így jól érzed magad, akkor érezd jól magad. Sokan kockulnak, még barátkozhatsz is online akár, legalábbis 1-2 értelmes embert össze lehet azért szedni. Az én barátom is kockul. Ez esetben szard le mások mit mondanak.

2. Ha meg téged is zavar, akkor meg nézz szembe vele. Mindig az eleje nehéz a dolgoknak, miután megszokod, már könnyebb lesz. Igen, a kamaszkor kemény, de nézz már körbe! Kb mindenért kilehet röhögni a másikat- van rajta sapka, nincs rajta sapka alapon-. Persze szar, meg nehéz, de úgy állj hozzá, hogy meg tudod oldani. Nem hazudok, igen, lehet(valószínű) hogy lesz aki kiröhög majd egy szituban. De nem te vagy az első és nem is az utolsó ilyen. Bármi okból ki tudnak röhögni, még csak ilyen tikkelés sem kell hozzá. A kamaszok kis genyák és gonoszak sokszor. ÉS mi fog történni? Az élet megy tovább.

Nálunk is volt középsuliban még egy srác, ő csinált ilyeneket, sajnos nem tudtuk akkor még, hogy ez miből ered, volt, hogy nevettünk rajta, mert nem tudtuk mi ez, miért ráng olykor a feje picit oldalra. (Fiatalok és tudatlanok, hülyék voltunk, igen.)

De a srácnak voltak haverjai, járt is el bulizni, nem is volt vele gondja, élte az életét.

Neked pontosan mennyire jön ez elő ez a tikkelés?

• hunyorgás?

• a fejed csak oldalra billented ilyenkor?

• A válladig dobod hátra a fejed?

Itt egy lány, ő tourettes,és tikkel,kb 2:50-től mutatja be:

https://www.youtube.com/watch?v=HPzKb9TrLLs&feature=youtu.be..

2016. jún. 12. 00:44
 20/31 A kérdező kommentje:
Nekem nem oldalra hanem hátra ráng a fejem ezért meg szoktam fejelni dolgokat...
2016. jún. 12. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!