Pesten a Barcraft milyen?
akkor nem is lehet gamelni a többiekkel?
mert a dota meg a lol annyira nem érdekel hogy nincs rá szó...
azt hittem hogy legalább egy két konzol kivan rakva egy jó MK val vagy tekkennel...több értelmét látom mint a 2másik gagyiságnak...de akkor elmarad a BarCraft
Egy kis update :
5 Gamer Pc vár a Barcraft 1ben
1 Xboxone
1 Ps4
1 Nintendo WiiU
az összes felmerülő kérdésedre pedig megkapod a választ a barcraft.hu-n de ha ott sem akkor nyugodtan írj nekünk messengeren, a kollégák segítőkészen válaszolnak.
Üdv
Elison
üdv jártam a 2 barcraftban a corvin negyednél inkább a társasjátékokra fektetik a hangsúlyt és finom italokra
ha viszont nagyobb durranásra vágysz akkor a nyugati pályaudvaron a bajcsi zsilinszkin van a hely lent a pincében nekem nagyon megtetszett ajánlani tudom kielégítő a hely és a felkínált szolgáltatás szórakozási lehetőség határtalan 12 db pc akkor konzolok társasjáték és kártyapartik helye
9.generácios procik tolják a nyomatékot a pckben nagyon király szórakozó hely csak ajánlani tudom nyugati pályaudvar bajcsi zsilinszky utca
és lent csigalépcsőn lefele 300nm helység elosztva szépen igényesen mégis kultúráltan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!