Vajon ha elkezdem jobban érezni magam a bőrömben, mások is könnyebben elfogadnak engem?
Figyelt kérdés
Sosem voltam népszerű. Sokáig nagyon előnytelen ruhákat is hordtam és rosszul is éreztem magam bennük. 3 éve elkezdtem egy kicsit igényesebben öltözködni, de még mindig nem éreztem annyira jól magam. Most azonban találtam ruhákat, amikben csinosnak érzem magam és úgy érzem a kisugárzásom is változott egy kicsit ezáltal. Lehetséges ez?
17/L
2016. máj. 31. 22:56
2/5 anonim válasza:
ez törvényszerű, így működik, ahogy megfogalmaztad. Ha jól elvagy, elégedett vagy magaddal, az a kisugárzásodon is érződni fog.
3/5 anonim válasza:
Igen, lehet érezni, ha valaki harmóniában van önmagával, ahogy az ellenkezőjét is észreveszi a környezet.
5/5 anonim válasza:
ha jól érzed magad, akkor ezt mások is látják rajtad és jobban elfogadnak, de ez nem csak az öltözködésedtől függ, hanem az általános közérzeted, hangulat, hobbik, érdeklődés, célok az életben, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!