Vannak mások is akik utálják azt a generációt amibe születtek? (értsd 2000-esek)
#9:
Kedvesem, te még a kérdésemet se érted meg, nem is tudom hogy vártam, hogy majd tudsz válaszolni rá.
Ki mondta, hogy csak rossz tulajdonságai vannak a jelenlegi generációnak? Meg tudod nekem mutatni, hol és ki állította ezt? Nem, ugye? Akkor talán ülj vissza a padba, és tölts még ki pár szövegértési tesztet.
Milyen irónikus ez a hülyeség is, amit itt művelsz. :D Egyébként nem érdekelnek a fenti kérdésekre a válaszaid.
Többszörösen kijelentetted, és utaltál rá, hogy a generációnak nincsenek jó tulajdonságai, nem tudok jó tulajdonságokat megnevezni. A jó tulajdonságok teljes hiánya, pedig kizárólagos negatív tulajdonságokat jelent. (Vagy semlegeseket, de nem hiszem, hogy arra gondoltál.)
Persze, lehet, hogy tévedek, és tényleg rosszul értelmeztem valamit. Nem hiszem, de előfordul.:)
Igazából a tény, hogy azt feltételezed hogy valaki az általad említett végletes és nevetséges kijelentést teljes komolysággal tenné, arra enged következtetni hogy neked van ilyesfajta gondolkodásod.
Plusz, mivel a válaszaidból nem sugárzik hogy olyan ál-beképzelt s€ggfej vagy mint én, így azt sem tudom feltételezni, hogy azt gondolnád, hogy mindenki más hülyébb nálad, ezért feltételezel rólam ilyen hülyeségeket.
"Mondj már egyetlen pozitív dolgot, ami elmondható a fiatalabb generációk átlag emberéről."
Fordítok:
Mondj már egyetlen pozitív tulajdonságot, ami annyira jellemző erre a generációra, hogy az alapján (más jelenleg lényegtelen adatok és faktorok beillesztésével) profilozhatnánk az átlag XXI. századi fiatalt (értsd: 14-21 éves kor, bár mint mondtam, a '45 utániakban egyre erősödik a degeneráció, így a felső határ elég nevetséges ennek a lekorlátozására).
Persze annyira nincs türelmem ehhez, nem értem miért kínzom magam...
Én legszívesebben 50 vagy 100 év múlva születnék meg.
Ma még szerintem baromi primitív a társadalom nagy része.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!