Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak mások is akik utálják...

Vannak mások is akik utálják azt a generációt amibe születtek? (értsd 2000-esek)

Figyelt kérdés

2016. máj. 24. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

#9:

Kedvesem, te még a kérdésemet se érted meg, nem is tudom hogy vártam, hogy majd tudsz válaszolni rá.

Ki mondta, hogy csak rossz tulajdonságai vannak a jelenlegi generációnak? Meg tudod nekem mutatni, hol és ki állította ezt? Nem, ugye? Akkor talán ülj vissza a padba, és tölts még ki pár szövegértési tesztet.

Milyen irónikus ez a hülyeség is, amit itt művelsz. :D Egyébként nem érdekelnek a fenti kérdésekre a válaszaid.

2016. máj. 24. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Többszörösen kijelentetted, és utaltál rá, hogy a generációnak nincsenek jó tulajdonságai, nem tudok jó tulajdonságokat megnevezni. A jó tulajdonságok teljes hiánya, pedig kizárólagos negatív tulajdonságokat jelent. (Vagy semlegeseket, de nem hiszem, hogy arra gondoltál.)

Persze, lehet, hogy tévedek, és tényleg rosszul értelmeztem valamit. Nem hiszem, de előfordul.:)

2016. máj. 24. 23:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Igazából a tény, hogy azt feltételezed hogy valaki az általad említett végletes és nevetséges kijelentést teljes komolysággal tenné, arra enged következtetni hogy neked van ilyesfajta gondolkodásod.

Plusz, mivel a válaszaidból nem sugárzik hogy olyan ál-beképzelt s€ggfej vagy mint én, így azt sem tudom feltételezni, hogy azt gondolnád, hogy mindenki más hülyébb nálad, ezért feltételezel rólam ilyen hülyeségeket.

"Mondj már egyetlen pozitív dolgot, ami elmondható a fiatalabb generációk átlag emberéről."

Fordítok:

Mondj már egyetlen pozitív tulajdonságot, ami annyira jellemző erre a generációra, hogy az alapján (más jelenleg lényegtelen adatok és faktorok beillesztésével) profilozhatnánk az átlag XXI. századi fiatalt (értsd: 14-21 éves kor, bár mint mondtam, a '45 utániakban egyre erősödik a degeneráció, így a felső határ elég nevetséges ennek a lekorlátozására).

Persze annyira nincs türelmem ehhez, nem értem miért kínzom magam...

2016. máj. 24. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Én legszívesebben 50 vagy 100 év múlva születnék meg.

Ma még szerintem baromi primitív a társadalom nagy része.

27/f

2016. máj. 25. 01:14
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
100 év múlva Európa sem marad már. :D
2016. máj. 25. 03:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Addigra remélhetőleg megszűnnek a nemzetállamok,és végre béke,lesz.
2016. máj. 25. 05:36
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Milyen szívderítő lesz látni, ahogy a degenerált fajtád találkozik az első arab embertársaival. :D
2016. máj. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!