Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baj, ha nem bírom meginni az...

Baj, ha nem bírom meginni az alkoholt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bí

2016. máj. 16. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem baj! Örülj neki!

(Az alkohol egy sejtméreg)!

2016. máj. 17. 00:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Erre igen egyszerű a válasz. Ha téged zavar a dolog akkor baj. Ha nem zavar akkor nincs vele semmi gond. Sokan vannak úgy, hogy nem bírják. Csak az zavaró amikor az ilyen emberek rögtön elítélik azt akit látnak, hogy iszik akkor is ha éppenséggel az illető nem alkoholista.
2016. máj. 17. 00:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Én már gondolkoztam azon, hogy lehet, hogy allergiás vagyok rá, vagy valami. Esküszöm, hogy egy kis hörpintés kávélikőrtől elkezd fájni a fejem. Oldalt nyomást érzek, és letompulok, a lábam meg elkezd bizseregni.

De nekem egy üveg cider is pazarlás, mert csak a nyakáig iszom le, és már elálmosodom.

Azért gondoltam rá, hogy ez nem normális, mert ha másokkal is ez van, nem innák tovább. Legalábbis én nem iszom tovább a fejfájáslevet, legyűrök annyi vizet, amennyi lefér, hogy elmúljon.

2016. máj. 17. 01:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a sört úgy iszom mint a szörpöt :D szombaton meg ittam vagy 4 flakonal
2016. máj. 17. 03:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem baj. Én is ugyanilyen vagyok. Azt szoktam mondani, hogy van, aki nem szereti a fagyit meg a palacsintát, én meg nem szeretem az alkoholt. :) Soha senki nem problémázott ezen.
2016. máj. 17. 09:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Nálam nem az a baj,hogy rosszul vagyok tőle.Csak egyszerúen annyira rossz az íze,hogy nem bírom leeróltetni.Sgy pohár sört szenvedés meginni.Tegnap étterembe voltunk,apám kért nekem egy Jack Denielst.Kb.egy oráig tartott,mire meg tudtam inni,azt is csak úgy,hogy összeburítottam az üdítőmmel.
2016. máj. 17. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!