1/16 A kérdező kommentje:
Nem bírom meginni,olyan szar íze van.Se a sört se a bort,se a rőviditalokat
2016. máj. 16. 19:21
2/16 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem baj. Én sem szoktam alkoholt inni, még a szagukat sem bírom.
3/16 anonim válasza:
Nem kötelező inni, csak egyesek nem bírnak meglenni nélküle.
4/16 anonim válasza:
Dehogy baj, nem kötelező ám inni :)
6/16 anonim válasza:
Én se bírom meginni egyszerűen rühellem, de mégis leszoktam erőszakolni társas nyomás hatására. De sosem értettem, hogy a többiek, hogy bírják.
7/16 anonim válasza:
Dehogy baj! Ha más úgy gondolja, szard le, nem kell vele foglalkozni.
8/16 anonim válasza:
mert nem jó fajtákat iszol....borból, pezsgőből édeseket igyál, rövidből meg likőröket vagy higítsd üdítővel: boroskóla, vodkanarancs vagy koktélok... amúgy én sztem bírom a piát, de múltkor megittam 3 Long Island Iced Teát és két napig másnapos voltam, pedig olyan volt, mintha csak kólát innék... uhhh azóta sevoltam olyan részeg, meg sztem előtte se... emlékezeted marad
9/16 anonim válasza:
Hát rendes magyar ember már nem lehetsz így, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!