Hogy legyenek barátaim, ha szinte minden ember kretén állat?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 07:21
21/32 A kérdező kommentje:
Semmi nincs. Úgy értem, semmiközösségi tevékenység nincs erre.:-S
2016. máj. 7. 17:48
22/32 anonim válasza:
Az elég kiábrándító.
Ebben az esetben elfogytak az ötleteim.
23/32 A kérdező kommentje:
Neten próbálok ismerkedni. Legrosszabb esetben barátkozok a magány gondolatával.
2016. máj. 8. 17:15
24/32 anonim válasza:
Sötét Szabolcs, itt még nyáron délben is sötét van.
25/32 A kérdező kommentje:
Hát, ja. Ezért akarok elhúzni innen. Hátha máshol tudnék egy-két kevésbé krezén embert találni, akik jobb híján a barátaim lehetnének.
2016. máj. 9. 15:03
26/32 anonim válasza:
Nem sok értelme van azt állítani, azon pörögni, hogy minden ember kretén meg gonosz. Kihez képest, az angyalokhoz képest? Ez olyan, mintha azon borulnál ki, hogy minden ember alacsony. Kihez képest, az óriásokhoz képest? Értelmetlenség az egész. Az emberek olyanok, amilyenek. Magaddal kellene inkább megbékélned.
27/32 A kérdező kommentje:
Igyekszem magammal megbékélnem, de eddig semmi.:-/
2016. máj. 10. 14:06
28/32 anonim válasza:
Minden ember más. Nem szabad általánosítani. Írtad, hogy te is az vagy.. ezesetben miért várod el, hogy más ne legyen az?
Ez pedig a válaszolókhoz szól: (persze nem mindenkinek) én rám nem jellemzõ az amit a többség írt. Jó barátnő vagyok és az is maradok. Nem értem miért mondja vki, hogy nincs igazi barátság,amik az idézetekben vannak. Ellent kell mondanom. Igenis vannak. Sajnaálom, hogy te nem találtál magadnak ilyet, de attól még nem kell általánosítani, hogy egy ilyen barát sincs, senkinek nincs ilyen barátja.
29/32 anonim válasza:
Kérdező; nem tudom mennyi idős vagy, de ha gondolod írhatsz nekem privit. Meg hogy milyen nemű, azt sem tudom. Am az előző vagyok.
30/32 anonim válasza:
Én vagyok megint, a 28-29-es:) Csak most olvastam el, hogy "meginni vkivel egy sört", nos csak akkor írj, hanem zavar, hogy nem sörözöm meg nem vagyok túl idős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!