Hogy legyenek barátaim, ha szinte minden ember kretén állat?
És ez most téged annyira zavar?
Legyen pár haverod, aztán annyi.
Mit kell ezt bonyolítani?
Szerintem egyébként nehéz barátságot kötni, már ha van ilyen egyáltalán, de nem is olyan szükséges.
Kiírtad a kérdést, szerintem feleslegesen ne is fáraszd magad ilyennel.
olyan mintha azt a célt tűznéd ki magadnak hogy pl. mondjuk 1 éven belül 400.000.000-ós autót veszel. Felesleges dolgokkal miért fárasztanád magad?
Jó csak még annyit akartam írni hogy pl. személy szerint velem se nagyon lehet barátkozni, ez speciel engem nem nagyon érdekel, és te is szerintem megfigyelted és tapasztaltad hogy szinte minden ember ilyen.
Nekem vannak haverok, vagy kondi teremben van kivel beszélgetni az teljesen elég.
Az emberek bizalmatlanok az idegenekkel. Én pl. szívesen megiszok veled egy sört, ha Budapesten élsz, dumálhatunk.
De jártam már úgy, hogy leültem egy fórumról megismert emberrel sörözni (nem gyk-ról), és elkezdett pénzt meg cigit kunyerálni, hát nem adtam és nem lettünk barátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!